Share Button

Cum puteti cerceta concurenta prin iSpionage?iSpionage reprezinta cea mai simpla si cea mai eficienta modalitate pentru a va studia concurenta, asa ca tot ce aveti de facut este sa va indreptati atentia spre SeoAccounts.net pentru a va abona, iar odata ce veti beneficia de instrumente seo cumparate in grup, veti avea la dispozitie si iSpionage.

Acest lucru inseamna ca puteti sa folositi o multime de instrumente utile pentru SEO si nu numai, iar pentru toate acestea veti plati un singur abonament lunar, care costa doar 59.99$, ceea ce inseamna foarte putin tinand cont ca un singur instrument inclus in acest pachet, achizitionat separat poate costa 100 de dolari.

In ceea ce priveste iSpionage, cu acesta beneficiati de date de cuvinte cheie PPC si SEO de sapte ani care acopera primele trei motoare de cautare – Google, Bing si Yahoo – si include 92.000.000 de cuvinte cheie, 108.000.000 de variante de copiere a anunturilor si 45.000.000 de domenii.

Veti avea acces deplin la informatii de competitivitate incredibil de valoroase ale PPC pentru intreaga dvs. industrie, pentru doar cativa dolari pe zi.

Impresioneaza perspectivele si inchide mai multe oferte

Cu iSpionage va veti lauda cu perspective de neegalat in fata concurentei. Puteti descarca rapoarte de concurenti PDF pentru a va imbunatati propunerile si a arata cat de mult stii despre industria dvs. de prospectare. Clientii iSpionage au imbunatatit ratele de inchidere de pana la 25% cu datele si rapoartele competitive ale iSpionage.

Aflati de la competitorii dvs. de top

iSpionage identifica principalii dvs. concurenti AdWords si dezvaluie bugetul lor lunar aproximativ si intreaga strategie PPC. Puteti utiliza aceste informatii pentru a regla zgomotul, pentru a identifica adevaratii agenti de publicitate de top din spatiul dvs. si pentru a invata cele mai bune lucruri de la cei mai buni din industria dvs.

Gasiti noi cuvinte cheie rentabile

iSpionage va ofera acces la o lista completa a cuvintelor cheie concurente AdWords. Puteti sorta lista pentru a gasi cele mai eficiente cuvinte cheie cu ajutorul indexului de eficacitate a cuvintelor cheie (KEI) si puteti adauga in campania dvs. cele mai profitabile cuvinte cheie cu cel mai mare volum de cautare.

Imbunatatiti valoarea CTR si CPC inferior

Imbunatatirea ratei de clic este esentiala pentru succesul fiecarei campanii. iSpionage ajuta la identificarea copiei de anunturi profitabile a concurentilor utilizand algoritmul AEI. Puteti studia anunturile pentru a crea oferte si pentru a scrie anunturi care se remarca si pentru a obtine o rata de clic mai mare.

Identificati noi termeni SEO

Nu numai ca iSpionage va ofera date concurente incredibil de valoroase ale PPC, dar salveaza deasemenea, o lista a termenilor de SEO ai concurentilor dvs., astfel incat sa stiti exact care dintre ele sunt clasate si ce valoare SEO au pentru traficul lor de cautari organice.

Puteti utiliza aceste date pentru a va imbunatati propriile eforturi SEO si pentru a va ajuta sa decideti pe ce termeni trebuie sa va concentrati si care sunt relevanti pentru afacerea dvs.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in legatura cu iSpionage.

There are no comments.

Leave a Reply