Share Button

Alege-ti geanta ideala
Daca pentru barbati nu este foarte greu sa isi aleaga accesoriile de care au nevoie, ei bine cu siguranta pentru femei aceasta poate sa fie o alegere destul de dificila.

Cunoastem cu totii faptul ca un barbat atunci cand isi doreste sa iasa in evidenta, isi alege o tinuta eleganta, mai opteaza pentru un ceas scump si deja gata, are tot ce considera el ca este suficient pentru a iesi in evidenta. In schimb, o femeie care isi doreste sa iasa in evidenta, va apela la tot felul de accesorii pe care le considera utile.

In primul rand ele isi vor indrepta atentia spre bijuterii, pentru ca stim cu totii faptul ca femeile sunt inebunite dupa aceste accesorii. Cu siguranta un ceas elegant, o bratara sau un colier le va face sa atraga atentia tuturor persoanelor din jur, si totodata aceste accesorii vor starni si destul de multa invidie.

Ei bine, pe langa aceste accesorii, se pare ca majoritatea femeilor isi indreapta atentia si spre genti, pe care le considera foarte importante, astfel ca isi pot indrepta atentia si spre genti din piele, sau spre genti confectionate din tot felul de alte materiale.

Deci, cu siguranta o femeie isi va alege geanta ideala in functie de scopul in care vrea sa o poarte, si cu siguranta orice femeie are acasa mai multe astfel de accesorii, care pot sa fie folosite pentru a transporta  tot felul de lucruri.

De exemplu o femeie care vrea sa mearga vara la plaja, cu siguranta isi va alege o geanta de plaja, cu care sa poata sa transporte toate cremele si uleiurile pe care femeile le folosesc la plaja. Cu siguranta o geanta practica pentru plaja este alegerea ideala cand esti pe litoral, sau chiar si atunci cand te duci cu prietenele la piscina.

Orice femeie isi doreste o geanta mica, pe care sa o poarte in momentul in care iese cu prietenii, astfel ca in geanta pot sa poarte telefonul sau alte obiecte personale de mici dimensiuni. Cu siguranta intr-o astfel de geanta femeile pot sa isi transporte si produsele cosmetice, sau chiar si portofelul cu bani, ori tigarile, in cazul celor care fumeaza.

Sunt in schimb si femei care aleg sa poarte acele genti de tip sacosa, tocmai datorita faptului ca dimensiunile lor sunt mult mai mari, astfel ca pot sa transporte tot felul de obiecte. Avand o astfel de geanta, poti sa transporti atat telefonul, cat si produse cosmetice, sau chiar si alt gen de obiecte.

Se pare ca acest tip de geanta este foarte apreciat de catre toate femeile, tocmai datorita faptului ca le permite sa poata transporta tot felul de obiecte.

Ei bine, se pare ca insa cele mai apreciate tipuri de genti sunt cele pentru seara, pe care femeile le poarta atunci cand servesc cina la un restaurant elegant, sau atunci cand participa la un eveniment destul de important.

Asadar, dupa cum bine se poate vedea, se pot gasi mai multe tipuri de genti, iar femeile isi aleg geanta ideala in functie de nevoile pe care le au.

comments
 • Ioana
  Posted at 11:43 am July 14, 2017
  Ioana
  Reply
  Author

  Foarte interesant articolul! Chiar daca ne dorim o geanta care sa arate bine, important este sa fie utila si sa se asorteze cu tinuta.

 • Leave a Reply