Ce modele de pompe submersibile putem alege?

0 Shares
0
0
0

Pompele submersibile au castigat din ce in ce mai mult teren si au devenit astazi foarte cunoscute, drept pentru care utilizatorii determina o cerere constanta de astfel de produse. Oferta nu este nici ea de neglijat, pe piata existand nenumatare modele de pompe submersibile, care mai de care mai noi si mai inovative.

Ce modele de pompe submersibile ar fi bine sa alegem?

Piata abunda de astfel de produse, fiecare dintre ele oferind ceva in plus fata de cealalta. Pentru multi problema se pune la nivelul intelegerii abilitatilor fiecarui produs in parte, insa in mod clar acest lucru nu inseamna sa invatat cuvant cu cuvant specificatiile tehnice ale tuturor acestor modele de pompe submersibile.

De aceea noi ne-am gandit ca ar fi bine sa facem un mic clasament al celor mai bune produse de acest tip, avand in vedere parerile specialistilor si parerile utilizatorilor.

O gama de pompe submersibile care ocupa un loc fruntas in ceea ce priveste preferintele utilizatorilor este cea numita Jar de la Tricomserv. Aceste pompe submersibile sunt cu adevarat fiabile si eficiente, fiind produse sub nume romanesc.

Pompele submersibile Jar sunt folosite pentru exploatarea resurselor de apa curata si pentru alimentarea sistemelor pe care le utilizam cu precadere. Ca utilizare aceste modele de pompe submersibile pot fi folosite si in ceea ce priveste sistemele de irigatii, drept pentru care avantajele sunt multiple si bine de asimilat.

Pompele de acest tip pot functiona foarte bine si in regim de hidrofor, fiind insa necesara cumularea pompei cu restul dispozitivelor ce alcatuiesc sistemul, si anume vasul de expansiune, presostatul, manometrul si racordurile.

O alta gama foarte cunoscuta de pompe submersibile este cea numita Torrent, de la Aquatechnica. Dntre toate modelele, pompa submersibila Torrent 4 SKM 150 este una dintre cele mai vandute, fiind o pompa cu un debit de 2,4 mc/ h, si o inaltime maxima de pompare de 100 de metri.

Aceasta pompa poate fi folosita pentru pomparea apei din puturi si fantani, dar si pentru sisteme de irigatii, ea putan fi folosita in cazul apelor fara particule abrazive. Acest lucru este important si vine oarecum ca si o conditionare de utilizare pe care este indicat sa o respectam, deoarece doar in acest fel putem preintampina eventualele neajunsuri cauzate de utilizarea irationala a produsului.

O pompa pe care o putem folosi chiar si in cazul aparitiei particulelor de nisip in apa ce urmeaza a fi extrasa este cea care poarta numele Panelli. In mod cert fiecare dintre noi poate ca a auzit macar in treacat de acest produs, deoarece el este unul dntre cele mai bine cotate de pe piata. Distribuitori in Romania ai acestor produse sunt specialistii de la www.shop-einstal.ro, la ei putand fi gasite aceste modele de pompe submersibile, impreuna cu accesoriile aferente.

In final, ca si concluzie am putea spune ca piata ne poate oferi alternative viabile la nevoile noastre in ceea ce priveste pompele submersibile. Este nevoie insa de o analiza corecta si completa a modelelor, pentru a putea face o alegere reusita. Cu sfaturi de la specialisti si un buget alocat insa, se prea poate ca reusita sa fie chiar mai aproape decat am crede.

0 Shares