Share Button

Usile rezistente la foc sunt o necesitateUsile rezistente la foc sunt o necesitate nu doar in spatii de productie, parcari subterane sau spatii comerciale si in orice spatiu cu un risc crescut de incendiu, ci in orice locuinta.

Normele si reglementarile impuse de Uniunea Europeana ne dovedesc ca  usile rezistente la foc sunt o necesitate si nu o optiune, pentru a mentine siguranta dumneavoastra si a bunurilor pe care le detineti.

Daca optati pentru o usa culisanta rezistenta la foc, puteti alege un model realizat din profile de otel, cu o captusire permietrala si profil de izolare din material intumescent.

Important este ca afacerea dumneavoastra sa nu aiba de suferit in urma unui incendiu, mai ales daca sunteti expus unui risc mai crescut de declansare a focului. Mecanismul de glisare poate avea posibilitatea de reglaj atat pe verticala, cat si pe orizontala, in functie de preferintele dumneavoastra.

Extrem de interesant la usile culisante rezistente la foc este faptul ca unele pot fi echipate cu un sistem de franare electromagnetic, care va inchide gravitational usa in caz de incendiu, prin eliberarea franei electromagnetice. Astfel, bunurile dumneavoastra vor fi in deplina siguranta.

Puteti opta pentru diferite accesorii optionale, daca le considerati necesare. Printre acestea se afla actionarea electrica a usii sau fereastra de inspectie, care este la fel de rezistenta la foc precum este usa. Puteti afla mai multe detalii aici cu privire la usile culisante rezistente la foc si avantajele pe care acestea le ofera.

De asemenea, usile rezistente la foc se monteaza cu usurinta pe un perete din caramida, beton sau rigips. In functie de tipul incaperii, se poate opta pentru modele cu o rezistenta cuprinsa intre 60 si 120 de minute. Acestea pot fi achizitionate fie la anumite dimensiuni standard, fie se pot realiza la comanda, in functie de anumite dimensiuni exacte.

Faptul ca in Romania protejarea impotriva incendiului este potrivita precum o necesitate si sunt oferite posibilitati de a lua masuri este mai mult decat binevenit. Astazi se gasesc numeroase solutii pentru a preveni diferite dezastre ce pot avea loc in orice locuinta sau activitate comerciala. Un incendiu nu doar ca poate pune viata oamenilor si a animalelor in pericol, dar poate produce pierderi de bunuri pe care nu le doriti.

Atat pentru a respecta normele europene in vigoare cu privire la protectia anti-foc, cat si pentru a actiona responsabil, este bine sa va informati cu privire la masurile pe care le puteti aplica in cazul dumneavoastra. O usa rezistenta la foc necesita o investie poate mai mare din punctul de vedere al unor persoane, insa ofera multiple avantaje.

Regula “este mai bine sa previi decat sa tratezi” se poate aplica si in cazul echiparii locuintei sau oricarei incaperi impotriva diferitelor accidente ce pot surveni. Asadar, este mai bine sa va protejati impotriva unui incendiu, decat sa suportati consecintele.

Tehnologia moderna vine cu solutii optime pentru a fi posibila dotarea oricarei incaperi cu echipamente eficiente . Nu va ramane nimic de facut decat sa alegeti modelul de usa potrivit pentru dumneavoastra.

There are no comments.

Leave a Reply