Beneficii in serie pentru cei care apeleaza la inchirieri imprimante

0 Shares
0
0
0

Achizitia unei imprimante pare astazi floare la ureche, in cazul in care doresti sa folosesti acest periferic pentru uz personal sau chiar pentru un birou mai putin solicitat. Ai la dispozitie site-urile de vanzari de echipamente electronice, unde, in afara cetegoriilor de laptopuri si calculatoare, ai la dispozitie o gama larga de imprimante, de toate tipurile.

De la imprimantele simple, cu cartus de cerneala, pana la cele cu mai multe functii, imprimantele au ajuns astazi la costuri relativ acceptabile, accesibile aproape oricui. Astfel, daca o imprimanta simpla, cu tus de cerneala a ajuns sa coste sub 200 de lei, o multifunctionala pentru grad mediu de folosire o poti gasi incepand de la sase-sapte sute de lei.

Lucrurile se schimba insa atunci cand doresti un regim mai intens de folosire a imprimantei sau daca doresti realizarea unor printuri de dimensiuni mai mari. In astfel de cazuri, solutia nu mai este apelarea la site-urile de vanzari cu amanuntul, ci este indicat sa apelezi la companiile specializate in asa ceva.

Iar preturile pentru astfel de produse pot ajunge usor la cateva mii de euro, date fiind caracteristicile si performantele maxime de care sunt capabile aceste dispozitive.

Prin urmare, daca in cazul imprimantelor simple, pentru uz casnic, achizitia reprezinta solutia optima, in cazul unor dispozitive de genul celor mentionate mai sus, o solutie la indemana sunt firmele specializate in inchirieri imprimante. Ce beneficii ai insa in cazul in care apelezi la inchirieri imprimante in locul achizitiei? Vom vedea in cele ce urmeaza.

Totul la indemana ta

In primul rand, trebuie sa stii ca preturile reduse pe care le intalnesti la unele imprimante pot fi inselatoare. Astfel, daca o imprimanta ieftina costa, sa spunem, ceva mai mult de 200 de lei, trebuie sa stii ca un cartus color pentru aceasta poate ajunge sa coste cam tot atat.

Iar daca o imprimanta nu este folosita la parametri optimi, atunci cartusul se poate epuiza mult mai rapid decat cele cateva sute de coli imprimate pe care le ofera in cartea tehnica.

La fel stau lucrurile si in cazul imprimantelor laser, unde cartusele de reincarcare sunt si mai scumpe. In acest caz, numarul colilor imprimate este mai mare, ajungand la cateva mii. Chiar si asa, daca faci o socoteala, raportat la numarul de coli pe care il ai de imprimat, vei vedea ca achizitia unui astfel de gadget nu este chiar solutia cea mai buna.

Odata ce alegi servicii de inchirieri imprimante insa, toate aceste lucruri vor deveni de domeniul trecutului. Firmele specializate iti vor oferi o gama larga de servicii, care te vor face sa te gandesti de doua ori inainte de a achizitiona de unul singur o imprimanta.

0 Shares