Share Button

Pregatirile pentru o seara la eveniment festiv necesita, pentru o femeie, un timp mai indelungat. Daca barbatul pune pe el costumul, singurul de altfel din dulap, o femeie nu poate aparea la sindrofia de seara oricum. Asta pentru ca aparitia ei trebuie sa fie stralucitoare si, ceva mai important, sa fie remarcata.

Da, atentia celorlalti, fie barbati fie alte femei, este cea pe care o vaneaza o femeie care iese seara la o petrecere sau altfel de eveniment cu pampon. Iar pentru ca vanatoarea sa fie plina de succes e musai o rochie de seara pe masura. Rochia de seara are cateva reguli. Prima e sa fie lunga si sa descopere din trup mai mult partea de sus, adica bratele, bustul, spatele si gatul.

Pe aceastea se pot aplica bijuterii pompoase si scumpe care sunt scoase in evidenta de pielea purtatoarei. Astfel, rochia de seara devine decorul pentru femeia care intelege aceasta semnificatie. La urma urmelor totul este o scena de teatru, iar rochia de seara este doar un costum menit sa aduca personajul in atentia publicului.

Pentru ca, la o petrecere de seara este timp sa observi cum este toata lumea imbracata, mai ales rochiile de seara ale celorlalte femei. O alta regula la rochia de seara este culoarea. De cele mai multe ori, o astfel de rochie se alege de pe site-uri ca DyFashion fie rosie, fie neagra. Asta pentru ca cele doua culori sunt indraznete, elegante, sic, stralucitoare, misterioase, pasionale si foarte la indemana.

Zic asta pentru ca, de exemplu, culoarea rosie la o rochie de seara este aleasa in principal de femeile pasionale care urmaresc cu adevarat sa faca ceva cuceriri in randul barbatilor si ceva invidii in randul femeilor. O rochie de seara rosie este foarte usor de remarcat ba, as spune chiar, ca se observa mai intai rochia si apoi personajul care o poarta.

Asa ca, misiune indeplinita. In schimb, cu o rochie de seara neagra e mai greu sa atragi atentia doar daca nu este deosebit de eleganta si asezonata cu bijuterii mari si extrem de scumpe. Insa rochia de seara neagra de la dyfashion.ro este cea mai des folosita pentru petrecerile nocturne si sindrofiile oficiale.

Intr-o astfel de rochie de seara se pot incumeta sa se imbrace si femeile mai plinute deoarece culoarea neagra mascheaza protuberantele nedorite pentru a fi vazute.

Si au sansa chiar sa fie extrem de elegante, chiar daca pe dedesupt sunculitele s-au marit peste masura. La o rochie de seara rosie insa apeleaza si femeile mai plinute insa doar dintre acelea pentru care greutatea peste normal nu constituie un impediment de a fi foarte feminine. Asadar, ce alegem: o rochie de seara rosie sau una neagra?

There are no comments.

Leave a Reply