5 avantaje ale saltelei pentru persoane supraponderale, rezistenta la greutate SomnArt XXL

5 avantaje ale saltelei pentru persoane supraponderale, rezistenta la greutate SomnArt XXL

0 Shares
0
0
0

5 avantaje ale saltelei pentru persoane supraponderale, rezistenta la greutate SomnArt XXLModul in care dormi iti poate afecta intreaga zi. De fapt, partea de odihna este cea care te ajuta sa ai energie si o stare de bine. De aceea este bine sa alegi saltelele potrivite pentru nevoile tale. Daca ai o greutate mai mare, de peste 100 de kg, este bine sa cumperi o saltea care este construita pentru o rezistenta mai mare.

Ea o sa aiba o durata mare de viata si o sa fie realizata conform nevoilor tale. Poti cumpara o asemenea saltea de la SomnArt.ro, site-ul care este perfect pentru saltea si orice tip de accesorii pentru dormit.

O saltea pentru persoane supraponderale rezistenta la greutate are anumite caracteristici si este bine sa tii cont de acestea atunci cand alegi salteaua ta perfecta. Iata 5 avantaje de care poti beneficia atunci cand alegi salteaua pentru persoane supraponderale de la SomnArt:

  1. Miezul saltelei este foarte atent construit pentru a sustine nevoile unei greutati mai mari, de peste 100 de kg

Aceasta saltea este construita din materiale perfecte pentru a sustine o greutate mai mare. Asadar, daca ai o greutate care depaseste 100 de kg, poti cumpara o saltea care sa te ajute sa dormi confortabil intreaga noapte si care reuseste sa aiba o durabilitate mare.

Ea va fi perfecta timp indelungat. O sa te bucuri de alegerea unor materiale potrivite pentru nevoile tale. Salteaua are un miez format din poliuretan cu densitate mare si cu duritate mare. Astfel, densitatea de 28kg/mc si duritatea de 50 sunt mai mari decat cele folosite la saltelele obisnuite.

De aceea o sa ai posibilitatea de a avea o saltea care nu se deformeaza usor. O sa ai un confort ridicat datorita spumei cu memorie care este pusa peste acest strat mai dur.

  1. Spuma de memorie de 3 cm ajuta la detensionare si confort

Spuma de memorie este de 3 cm si este pusa deasupra stratului care reprezinta miezul saltelei. Astfel, o sa ai un ajutor pentru detensionare.

Daca muncesti mult stand jos, daca ai o lipsa a activitatii fizice constante, atunci ai nevoie de o asemenea saltea, care sa te ajute sa ai o postura mai buna. Atat muschii, cat si coloana sunt ajutate de aceasta saltea special construita pentru aceste situatii.

  1. Coloana ta vertebrala este protejata pe tot parcursul noptii

Datorita constructiei sale, salteaua este perfecta pentru a te ajuta atunci cand ai probleme cu coloana vertebrala, cu zona spatelui in general, sau cu dureri ce tin de zona lombara in mod special.

  1. Are o husa detasabila cu Aloe Vera

Pe deasupra, salteaua are o husa de Aloe Vera care are un rol de aduce prospetime, relaxare si de a te proteja impotriva acumularii bacteriilor. Ea este dezinfectanta si te ajuta sa dormi linistit/a. Vei putea detasa aceasta husa si o vei putea spala usor la 40 de grade Celsius.

  1. Inaltimea totala a miezului este de 25 cm

Salteaua are un miez cu inaltimea totala de 25 de cm format din 22 de cm partea de poliuretan si 3 cm spuma de memorie.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.