Share Button

Care sunt cele mai populare tipuri de rochii?Stim cu totii faptul ca femeile adora sa mearga la cumparaturi atunci cand timpul le permite, pentru a-si cumpara diferite articole de vestimentatie. Exista insa si un numar foarte mare de femei care acceseaza www.foggi.ro, cu scopul de a-si cumpara o rochie.

Rochia este cea mai iubita piesa de vestimentatie de catre femei. Atunci cand sunt alese cu atentie, rochiile pot fi purtate in multe situatii. De exemplu, exista femei care poarta rochii doar atunci cand participa la evenimente precum o nunta sau un botez. Exista femei care poarta rochii atunci cand merg la servici.

Pe timpul verii, multe femei poarta rochii in viata de zi cu zi, cand merg la cumparaturi, la terasa sau oriunde altundeva. Este firesc ca femeile sa poarte aceste articole de vestimentatie, datorita beneficiilor de care se pot bucura.

Atunci cand de exemplu o femeie trebuie sa fie eleganta pentru a merge la o nunta, cu siguranta isi va indrepta atentia spre o rochie eleganta de seara, daca evenimentul are loc seara, sau va putea opta pentru o rochie de ocazie.

Cand trebuie sa participe la o petrecere de tip cocktail bar, doamnele si domnisoarele isi aleg rochii cocktail. Exista atat de multe tipuri de rochii in zilele noastre, pe care doamnele si domnisoarele si le pot alege de pe www.foggi.ro, astfel incat misiunea de a alege o asemenea piesa vestimentara, poate fi una dificila.

In urmatoarele randuri, vom prezenta cateva dintre cele mai populare tipuri de rochii, spre care de regula isi indreapta atentia femeile care au nevoie de o astfel de piesa vestimentara.

Rochie dantela

O rochie cu dantela este o rochie care are o sectiune dantelata pe rochie, uneori care se desfasoara pe toata lungimea rochiei, si este conceputa sa fie foarte sexy, aratand un pic de piele.

Exista diferite tipuri de rochie cu dantela, ceea ce inseamna ca fiecare femeie isi poate alege o asemenea piesa vestimentara, in functie de forma corpului sau.  Aceste rochii cu dantela pot reprezenta alegerea perfecta daca mergeti la cluburi, discoteci sau pub-uri.

Rochie cu straturi

O rochie stratificata are straturi de tesaturi. De obicei, acest tip de rochie nu imbratiseaza corpul si poate adauga in mare masura dimensiune tinutei si va poate accentua curbele in timp ce va ascundeti imperfectiunile.

Se spune ca acest design este ideal pentru femeile care au forma de clepsidra a siluetei, pentru femeile cu silueta dreptunghiulara, dar nu li s-ar potrivi daca ar avea o forma de mar a siluetei, sau de para.

Acest tip de rochie ar fi cel mai potrivit de purtat de catre femei atunci cand isi aleg tinuele pentru petreceri casual sau pentru pool party, pentru o zi la plaja sau cand calatoresc. O rochie cu straturi, este cu adevarat minunata, pe care fiecare femeie ar trebui sa o detina.

Rochie mini

O rochie mini are lungimea pana la jumatatea coapsei. Orice este mai scurt decat asta si devine o rochie micro. Se poate spune ca acest tip de rochie ar fi cel mai potrivit pentru tine daca esti mica de statura, sau daca ai o forma a corpului de tip clepsidra. Acest tip de rochie este bun pentru clubbing, casual, plaja sau iesiri nocturne. Nu se recomanda acest tip de rochie daca esti o fata care are picioare groase, dar pentru fetele cu inaltime medie, aceasta rochie ar fi super misto de avut in garderoba.

Rochie impachetata

O rochie invelita este de obicei invelita in jurul unui corp. De obicei, unde o parte care se infasoara pe cealalta parte si este se legata intr-un fel. Rochia imbratiseaza de obicei corpul, dar numarul de infasurari poate insemna ca poate ascunde anumite aspecte ale corpului. Se spune ca daca ai un tip de corp cu forma de clepsidra sau in forma de para, vei putea purta aceasta rochie cu fler, dar nu este tocmai potrivita daca esti te lupti cu kilogramele in plus.

O astfel de rochie ar fi excelenta pentru tine daca ar trebui sa participi la o petrecere devreme sau ai putea sa o porti atunci cand vei calatori. De asemenea, ar putea fi o alegere potrivita chiar si in timpul unei excursii de o zi in tara.

Rochie-ub

O rochie-tub este in general fara bretele si fara maneci sau poate avea o curea peste un umar. De obicei, vei avea nevoie de un sutien invizibil cand vei purta o asemenea piesa vestimentara. Aceasta rochie este practic un tub care se potriveste formei si merge direct in jos. Se poate spune ca acest tip de rochie este ideal pentru femeile care au o forma a corpului de tip clepsidra, sau care au corpul in forma de para.

Cu toate acestea, nu ar arata atat de bine pe femeile foarte slabe, fara curbe. De-asemenea, amintim faptul ca aceasta rochie ar fi perfecta pentru femeile care merg la o nunta sau la o ocazie formala in aer liber in timpul zilei, sau chiar la o petrecere de cocktail.

There are no comments.

Leave a Reply