Mancare la oala cu gustul de acasa: beneficiile zilnice aduse de Food Evolution

Mancare la oala cu gustul de acasa: beneficiile zilnice aduse de Food Evolution

0 Shares
0
0
0

Mancare la oala cu gustul de acasa: beneficiile zilnice aduse de Food EvolutionFood Evolution ofera un serviciu de livrare mancare acasa gatita la oala sau in orice alta locatie. Dar ce alte lucruri importante iti mai poate oferi? Pe scurt:

  • Viata ta nu va trece pe langa tine datorita orelor petrecute la aragaz
  • Vei gasi preparate pentru fiecare zi, pranz sau cine sau chiar pentru consum viitor (pentru o saptamana)
  • Masa de lux pentru sarbatori, mancare pentru o zi de nastere, mancare pentru o nunta etc.
  • Pranzuri la birou
  • Placinte delicioase si prajituri pentru momentele cand ai chef de ceva dulce.

Mancarea de la Food Evolution este bine pregatita si sanatoasa si, cel mai important, este disponibila si iti va fi livrata in ziua si la ora dorita!

In cea mai mare parte, se pregateste si livreaza alimentele la precomanda, adica in modul „pentru maine”. Poti face o comanda atat pentru „maine”, cat si cu pana la 7 zile in avans.

Mancarea si placintele vor fi pregatite (indiferent de cate zile s-a primit comanda) direct in ziua de livrare. Si numai pentru comenzile existente. Fara preparate alimentare „la depozit”.

Metoda de productie, ambalare si livrare iti permite sa te aprovizionezi cu mancaruri delicioase gata facute de casa pana la o saptamana! Pe scurt, nu se accepta multe comenzi „pentru astazi”, iar „intr-o ora” chiar nu este posibil.

Poti comanda orice fel de mancare pentru orice zi de livrare din disponibilitatea de pe site! Nu este impartit meniul in functie de ziua saptamanii, asa cum fac cafenelele/restaurantele care livreaza mese, ci totul este clasificat pe categorii, pentru a fi usor de gasit.

Este mai ieftin sa iti comanzi si sa incalzesti mancarea decat sa o gatesti singur. Mancarea de la Food Evolution este numita „de casa” pentru ca este gatita de parca ar fi pentru cei dragi. Se utilizeaza sincer produsele mentionate in descriere la gatit si nu se economiseste la calitate. Bucatarii nu adauga nimic la compozitia care nu este indicat pe ambalajul produsului. Daca este carne, atunci este carne, nu grasime, cartilaj, pui sau proteine ​​din soia.

Nu exista preparate din alaltaieri sau feluri de mancare nevandute ieri, asa cum au unele restaurante si cafenele! Nu exista produse de calitate redusa sau termen de valabilitate expirat, carora li se da o „a doua viata” in gatit si salate de unele supermarketuri, pentru a nu arunca produse care nu au fost vandute la timp in forma lor originala.

La Food Evolution se gateste din produse proaspete de buna calitate si numai in ziua livrarii comenzii tale. Si numai – in conformitate cu comanda ta.

Am pus cuvantul „de casa” intre ghilimele, deoarece mancarea este pregatita de profesionisti in conformitate cu toate standardele si cerintele de calitate, intr-o locatie certificata. Si multe dintre mancarurile chiar „simple” si populare pe care le oferim acasa sunt rareori gatite de oameni, de obicei de sarbatori, deoarece acesta este un proces care necesita mult timp.

Si din moment ce vei fi uimit de gustul mancarii la oala de la Food Evolution si totul se va transforma intr-o relatie pe termen lung, atunci banii nu sunt luati pentru livrare . Si reducerile sunt oferite intr-un mod prietenos la preturi deja prietenoase!   

0 Shares