Share Button

4 motive de ce imi hranesc cainele cu ulei de maslineUleiul de masline este un tip de ulei sanatos, cu totii stim asta, intre uleiul de floarea soarelui pe care il folosim cu totii in masa, si uleiul de masline, acesta din urma este cel mai sanatos pentru noi, si nu numai.

Eu folosesc aproape in fiecare zi ulei de masline, atat pentru mine, cat si pentru cainele meu. Da, pentru cainele meu. Nu cumpar ceva ulei de masline special pentru el,  tipul obisnuit de ulei de masline pe care in Constanta il gasesti si la Selgros.

Desi pare o nebunie sa ii dai cainelui tau ulei de masline, multi dintre cei ce cred acest lucru, probabil folosesc ulei de masline doar in salate. Eu il dau si cainelui meu, din mai multe motive:

●    are un gust foarte bun, un bol cu mancare pentru caini devine un bol delicios cu putin ulei de masline, mai ales daca este varianta uscata. E acel lucru in plus care poate da o savoare aparte meselor cainelui tau.
●    uleiul de masline te ajuta sa slabesti, fie ca esti caine, fie ca esti om, daca sunt cateva kilograme de dat jos, grasimiile monosaturate din uleiul de masline ajuta sa “ruperea” celulelor de grasime. Daca ai un caine mai plinut, care adora sa stea si sa piarda vremea, e o modalitate buna sa il faci sa slabeasca.
●    indiferent cine consuma uleiul de masline, acesta promoveaza un organism sanatos, continutul sau ajuta la boli cardiovasculare si chiar si diabet. De asemenea anumiti compusi sunt eficienti si in prevenirea cancerului, boala ce este cauza mortii la 50% din cainii peste 10 ani.
●    uleiul de masline prelungeste viata cainelui tau, un factor important, cred eu, pentru ca mereu prietenii acestia ai noi nu traiesc cat am vrea noi, un regim frecvent imbogatit cu ulei de masline poate impiedica o imbatranire prematura.

Acestea sunt 4 motive, din mult mai multe, dar nu vrea sa va plictisesc, de ce imi hranesc cainele cu ulei de masline.

Selgros Constanta Sud
Produse alimentare si nealimentare
Str. Dragoş Vodă nr. 1 Constanţa,
Lazu – Agigea, 900658, RO
Tel: 0241 706 000
Fax 0241 706 199

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply