Share Button

Decoreaza-ti casa de Craciun!Decorarea unei case cu decoratiuni de Craciun, in asteptarea Craciunului este aproape la fel de distractiva ca insasi deschiderea cadourilor in prima dimineata a acestei sarbatori.

Chiar daca ai oaspeti invitati la petrecerea de Craciun sau vrei sa-ti faci casuta sa arate cat mai festiv si primitor pentru familia ta si pentru prieteni, trebuie sa te apuci de impodobirea bradutului.

Acest articol iti explica cum sa-ti arati spiritul Craciunului, incluzand decoratiuni traditionale, ornand si decorand exteriorul casei si in general, punand o dulce amprenta festiva in diferitele colturi ale casei.

Cumpara un bradut nou sau reconditioneaza-l pe cel vechi! Multi considera copacelul / bradul de Craciun ca fiind cea mai importanta decoratiune de Craciun. Daca alegi numai bradutul si nu ai de gand sa-ti impodobesti toata casa cu decoratiuni, iti sugeram sa cumperi unul nou!

Alegerea unui bradut nou nu este in general foarte grea, dar trebuie sa te asiguri ca marimea acestuia corespunde spatiului unde vei dori sa il expui. Monteaza-l si instaleaza-l in camera unde vei deschide impreuna cu familia si prietenii, cadourile in prima dimineata de Craciun.

Ataseaza luminite pe bradut! Un brad aprins, cu luminite albe sau multicolore, este o priveliste minunata pentru cei care se bucura de spiritul Craciunului. Micile luminite albe sunt foarte populare, dar poti adauga si albastru, rosu sau lumini multicolore. Iti sugeram totusi sa nu-l incarci prea mult. Infasoara instalatiile de iluminat in jurul bradutului, in forma de spirala.

Decoreaza bradutul cu ornamente si decoratiuni, cum ar fi globuletele de diferite marimi. Aici, iti sugeram sa incepi cu cele de dimensiune mai mare, de la baza, urmand gradual dimensiuni mai mici spre varf. Iti poti construi si propriile decoratiuni, folosind hartie, butoane argintii sau cristale, pentru a adauga un touch personal bradutului.

De asemenea poti decora bradutul cu ghirlande colorate. Un alt element important este varful bradutului. Pentru acesta, poti alege un ornament de dimensiuni putin mai mari ca celelalte, in forma de stea, de mos Craciun sau de inger. Le vei gasi si pe acestea in magazine, in perioada respectiva.

La baza bradutului de Craciun se aseaza cadourile, iar daca vrei sa para mai incarcat, le poti construi chiar tu din hartie groasa sau carton invelit in hartie colorata si inchis cu funde pe care le vei gasi tot la magazin.

Daca toata aceasta munca, de a monta si instala singur bradutul ti se pare prea mult, poti apela la prieteni si la familie sa te ajute. Aici iti sugeram sa dai o petrecere premergatoare Craciunului. Un party iti va monta bradutul de Craciun mult mai repede decat o poti face tu singur!

Poti adauga bradului si ciorapei de Craciun. Pe acestia ii poti face singur sau ii poti cumpara de la magazin. Daca alegi sa-l impodobesti si cu ciorapei, asigura-te ca vei lua unul pentru fiecare membru al familiei.

Nu uita vascul! S-ar putea sa poti gasi o ramurica de vasc proaspat la piata sau chiar dintr-un copacel din curtea ta sau din imprejurimi, dar il poti cumpara si facut, deja ornamentat pentru Craciun. Il poti agata de un bec sau lustra, in general in spatiul dintre doua camere, pe hol sau in camera principala unde iti vei primi oaspetii.

There are no comments.

Leave a Reply