Share Button

Care sunt avantajele unui cablu de date magnetic?
Vom incerca sa analizam avantajele pe care ni le ofera un cablu de date magnetic fata de clasicul cablu de incarcare al telefonului nostru. Cu totii cred ca v-ati saturat sa tot introduceti si sa scoateti cablu usb iPhone de fiecare data cand aveti nevoie de  energie, dar exista o solutie.

Este vorba despre un cablu Lightning magnetic pentru Iphone care va usureaza cu mult viata si folosirea IDevice-urilor celor de la Apple. Acest cablu poate fi atasat si detasat de un Iphone in doar cateva secunde.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti acel conector Lightning in portul terminalelor voastre, ramanand acolo permanent pe durata de folosire. Modul de functionare este  unul foarte simplu, care usureaza foarte mult incarcarea telefonului sau transferul de date.

Tot ceeea ce trebuie sa faceti este sa apropiati conectorul cablului de cel ramas in portul Lightning al iPhone-ului, in acel moment se va face interconectarea cu IDevice-ul vostru si va incepe incarcarea sau transferul de date. Atasarea si detasarea cablului se va face mult mai rapid si  mult mai usor decat introducerea cablului normal, totul facand folosirea sa extrem de placuta. Acest cablu se poate folosi cu orice fel de iPhone care are port Lightning.

Cablul magnetic face uitate momentele cand nu nimeresti mufa de incarcare a telefonului sau defectiunile provocate de introducerea repetata a incarcatorului. Un alt avantaj de luat in seama este si faptul ca iti poti incarca dispozitivul de doua ori mai repede. Cu incarcatorul magnetic poti conecta cablul de incarcare chiar si cu ochii inchisi foarte rapid.

Principalele functii ale cablului magnetic sunt: incarcarea ultra rapida (mai rapid ca un incarcator obisnuit), poate fi folosit la transferul de date dintre telefon si calculator, detine martor led de incarcare, oprire automata cand bateria este incarcata la maxim, ceea  ce duce la pastrarea in conditii mult mai bune a bateriei pentru un timp indelungat, conectorii sunt placati cu  aur sau cupru pentru o conductibilitate buna, cablul este impletit astfel ca nu se va incurca asa cum o face un cablu obisnuit din cauciuc.

Un alt avantaj al acestui cablu este magnetul puternic care ofera o conexiune foarte puternica, astfel incat mufa nu va cadea din locasul sau, chiar daca telefonul va atarna cu susul in jos.

Cu siguranta ati patit macar odata sa stricati portul de incarcare al telefonului din cauza ca aceste cabluri nu intra intotdeauna usor. Pentru toate aceste probleme exista cablul de incarcare micro-USB cu magnet. Cum functioneaza acesta? Foarte simplu, mufa micro-USB se detaseaza si se conecteaza direct la telefonul dumneavoastra, loc in care va ramane permanent.

Cand doriti sa conectati si cablul de incarcare este suficient sa-l apropiati de mufa aflata deja in telefon si acestea se vor conecta prin intermediul unor magneti foarte puternici. Atunci cand nu incarcati telefonul, portul micro-USB al telefonului va fi protejat de praf cu aceasta mufa magnetica.

Acest produs merita testat  si  folosit cu incredere  usurand incarcarea si transferul de date, datorita specificatiilor de mai sus.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply