Share Button

De ce trebuie sa tii cont cand iti cumperi un smartphone?
Cu siguranta atunci cand trebuie sa iti cumperi un smartphone vei tine cont de mai multe criterii foarte importante, care te vor ajuta sa iti alegi mai usor dispozitivul.

In primul rand, conteaza foarte mult brandul de la care alegi sa iti cumperi un telefon. Cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre dispozitivele celor mai renumiti producatori de pe piata, iar astfel sunt sanse mari sa iti alegi un telefon foarte performant, care sa aiba o durata de viata indelungata.

Cele mai renumite doua branduri de pe piata, sunt fara indoiala Apple si Samsung, insa sunt si firme precum LG de exemplu, care comercializeaza dispozitive de calitate superioara. Marele avantaj al acestui brand este acela ca scoate pe piata telefoane performante, la preturi accesibile.

Si daca tot este foarte avantajos sa iti cumperi un telefon mobil inteligent de la LG, atunci cu siguranta si accesoriile pe care le vei cupara pentru dispozitivul tau, vor avea preturi mici, iar in cazul in care vei avea nevoie de reparatii LG, cu siguranta acestea nu vor avea un pret foarte mare.

Si daca tot am adus in discutie reparatiile telefonului, trebuie sa stii faptul ca atunci cand iti cumperi un smartphone, trebuie sa stii cont si de acest lucru, pentru ca stim cu totii cat sunt de sensibile telefoanele din zilele noastre, asa ca trebuie luat in considerare si acest aspect.

Spargerea display-ului sau inlocuirea touchscreen-ului, sunt la ordinea zilei intr-un service gsm, asa ca trebuie sa ai foarte mare grija de dispozitiv. Daca vei alege un model Samsung sau un iPhone, de la Apple, atunci cu siguranta preturile pentru astfel de reparatii vor fi mai mari. In cazul in care iti vei alege un smartphone de la LG, atunci mai mult ca sigur vei plati mai putini bani pentru reparatia dispozitivului.

O astfel de reparatie a unui telefon LG, sau a unui smartphone care sa apartina altui brand, cu siguranta va costa o anumita suma de bani. Trebuie specificat faptul ca in cazul in care nu iti cumperi tu piesele de care ai nevoie, atunci costurile unei reparatii vor include atat pretul piesei comandate de catre cei de la service, cat si manopera.

Ei bine, cam atat despre reparatii telefoane, iar in continuare vom vorbi despre alte criterii in functie de care iti vei alege un smartphone.

Fara doar si poate, un factor important in alegerea smartphone-ului ideal pentru tine, va fi reprezentat de nevoile pe care le ai. Trebuie sa iti cunosti nevoile, si sa stii ce asteptari ai de la dispozitiv, pentru ca trebuie sa iti alegi un telefon pe care sa il poti folosi tot timpul, iar acesta sa functioneze la capacitate maxima.

Pretul dispozitivului este fara doar si poate un alt factor important de care vei tine cont in momentul in care te vei afla in cautarea unui smartphone.

Cu siguranta iti vei dori un telefon mobil inteligent care sa fie la un pret cat mai mic, iar performantele acestuia sa fie superioare, iar din acest motiv, ar trebui sa stai sa faci un raport calitate – pret, pentru fiecare model care iti place, iar abia apoi sa iti alegi telefonul.

Ei bine, acestea ar fi cateva dintre criteriile in functie de care tu ca si utilizator de smartphone, iti poti alege dispozitivul ideal.

There are no comments.

Leave a Reply