Share Button

Ce faci daca dispozitivul iPhone ti se blocheaza des?
Datorita faptului ca au avut o evolutie incredibila in ultimul deceniu, smartphone-urile au devenit dispozitive indispensabile oamenilor, astfel ca fiecare dintre noi atunci cand avem nevoie sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, mai mult ca sigur vom alege un dispozitiv scump si performant al unui brand de top de pe piata.

In aceste conditii, ideal ar fi ca fiecare utilizator sa isi indrepte atentia spre modelele iPhone ale renumitului brand american Apple, in primul rand datorita performantelor pe care le au aceste telefoane, specificatiilor tehnice de care dispun modelele iPhone, si nu in ultimul rand, datorita fatpului ca aceste smartphone-uri au un design foarte atragator.

Ei bine, in primul rand trebuie specificat faptul ca aceste telefoane, au un pret destul de ridicat, insa tinand cont de performantele lor, pretul nu mai are o asa mare importanta.

Totusi trebuie sa ai foarte mare grija de dispozitiv, datorita faptului ca este destul de sensibil si se poate defecta rapid, daca nu il folosesti in mod corespunzator. In aceasta situatie va fi nevoie sa cauti un service de reparatii iPhone pentru remedierea rapida a problemei.

De regula, telefoanele care sunt echipate cu sistemul de operare Android se mai blocheaza in timpul utilizarii, insa au fost cazuri in care si anumite terminale iPhone s-au blocat. Pentru a nu te duce cu telefonul la service, vei putea sa incerci sa remediezi problema de unul singur acasa.

In acest caz, va trebui sa stergi continutul salvat pe dispozitivul iPhone, si cu siguranta problema va fi rezolvata, insa inainte de toate, va trebui sa stii si cum sa efectuezi aceasta operatiune.

In functie de dispozitivul iPhone pe care il ai, stergerea automata a continutului va putea sa dureze cateva minute, insa este posibil sa fie nevoie sa introduci parola si id-ul Apple sau codul de acces, inainte de a sterge setarile.

Ei bine, dupa ce vei introduce parola si id-ul Apple, inainte sa stergi continutul de pe terminalul tau iPhone, care are sistemul de operare iOS 10, va trebui sa te asiguri ca esti deconectat de la iCloud, pentru ca in caz contrar telefonul are sanse mari sa ramana blocat cu optiunea Blocare activare selectata.

Este important de precizat faptul ca stergerea continutului si a configurarilor de pe telefon, nu va determina stergerea functiei Blocare activare.

In cazul in care nu reusesti sa iti amintesti codul de acces utilizat pentru restrictionari, atunci nu vei putea sa accesezi ramura de configurari restrictionari pentru iPhone, si astfel nu vei putea sa stergi continutul telefonului.

In aceasta situatie, nu iti ramane altceva decat sa utilizezi iTunes pentru a reseta telefonul tau, astfel incat acesta sa revina la setarile din fabrica.

Odata ce ai efectuat aceasta operatiune, cu siguranta dispozitivul tau iPhone nu se va mai bloca in momentul utilizarii, iar pentru tine, aceasta nu poate sa fie altceva decat o mare bucurie.

There are no comments.

Leave a Reply