Zambin pentru ca si ceilati o fac. Zambim pentru a alunga si tristetea si pentru a induce entuziasmul. Zambim in general pentru ca aceasta e cea mai subtila si cea mai rafinata metoda prin care putem comunica si putem inlocui cu succes cuvintele.
De asemenea zambim pentru ca ni se spune ca zambetul este cea mai sigura cale catre multumire si fericire.
Zambim pentru ca multi oameni de stiinta sunt convinsi ca in momentul in care zambim destul de des si sistemul nostru imunitar e mai puternic. Tot acest articol este posibil sa le fie util celor interesati de angajare videochat.
Toti stim sa zambim dar doar putine persoane sunt cele care stiu sa zabeasca in mod real. De asemenea avem obiceiul de a zambi pentru ca zambetul ne apara de rautati.
De multe ori zambim superficial sau pentru ca asa se cere, ori ca sa nu plangem. Zambim pentru a parea superiori pentru ca simtitm fericire sau pentru a ne intineri aspectul.
Uitam de multe ori ca un zambet natural, spontan si deschis este cea mai sigura cale pentru a interactiona cu cei din jur.
Este insa si o diferenta majora intre un zambet fals si disimulat si unul cat mai autentic pentru ca persoanele care au un asfel de zambet se diferentiaza tocmai pentru ca tocmai zambetul este cel care ne oglideste personalitatea.
Zambetul mult mai mult decat oricare alt gest vorbeste si despre felul nostru de a fi dar si despre temperamentul pe care il are o persoana.
In general un zambet disimulat va apartine acelor persoane care se adapteaza usor, care sunt manipulatoare, cu o inteligenta vie, realiste si care sunt in stare sa faca orice pentru a isi atinge telurie aceste persoane tind sa isi reprime emotiile si in unele circumstante sa le ascunda pe cele reale.
Aceste zambete denota teama, minciuna ori pot sa fie intelese si drept o tentativa de a acoperi timiditatea.
Zambetul este si o arma a seductiei si un mod de a exprima intentiile erotice. Zambetul cu buzele umflate si rasfrante in care dantura apare treptat e senzual si plin de o incarcatura erotica.
Atunci cand zambim subtil si aproape imperceptibil fata nu va suferi transformari majore.
Acest zambet va aparea in general la persoanele care sunt mai sensibile, lipsite de incredere si nervoase sau susceptibile in momentul in care interactioneaza cu ceilalti. Aceste persoane sunt vulnerabile si temperamentul lor are o latura predominant melanolica.
Capacitatea acestor perosane de a rezista in fata unor suprasolicitari psihice e redusa.
Din aceeasi categorie va face parte si zambetul trist. In acest zambet toata expresia pe care o are fata are si o doza de amaraciune. Zambetul trist ne arata o persoana cu tendinte de inchidere in sine si care acorda o importanta foarte mare vietii sentimentale.
Aceste persoane pot sa aiba uneori un pesimism dus la extrem. La fel de bine un astfel de zambet poate indica si creativitate, atractie spre arta si domeniul artistc si preferinta spre lucruri delicate, marunte si rafinate.
Un zambet cu multe riduri de expresie tradeaza o persoana cu multa forta, siguranta si entuziasm