Share Button

Webflow redefineste webdesign-ulPaginile creatoare de design web, aveau si poate inca mai au o reputatie destul de proasta, trebuie sa recunoastem.

Ui-uri supra-complicate ce incercau sa mascheze un editor de cod, intr-o interfata vizuala; optiuni de customizare foarte limitate; Css non semantic, de tip in-line; performanta responsive foarte scazuta – si lista poate continua. La It Exclusiv, te asteapta cei mai buni designeri de website si aplicatii online din tara!

Webflow isi propune sa schimbe toate aceste lucruri. Asa cum ne spune si developerul Paul Irish, Webflow “a fost primul care a alaturat UX conceptului de styling si CSS-ului”. Si nu s-a oprit aici. Webflow este un instrument de webdesign, CMS visual si o platforma de hosting in acelasi timp.

Acesta permite developerilor sa construiasca website-uri dinamice, responsive, production-ready – fara scrierea in prealabil a unui cod pentru acest lucru. Platforma in sine, ofera o cale foarte rapida pentru crearea de site cu un CMS customizat, producand un cod curat, semantic, gata de a fi publicat sau de exportat pentru echipa ta de development, pentru a putea fi folosit oricand.

Iata unde WebFlow devine cel mai  bun: Webflow CMS iti da un control total asupra design-ului, cu abilitatea de a crea continut personalizat mult mai rapid si mai usor decat il pot face alte tipuri de CMS-uri.

Toate astea, fara pluginuri inutile sau implicarea PHP, iar clientii si colegii pot crea pagini web noi la fel de usor ca in cazul completarii unui formular, imbunatatind radical colaborarea dintre designeri si specialistii de content(continut).

In plus, deoarece este o aplicatie web gazduita pe un server, vei primi update-uri gratuite in mod regulat si automat, fara a avea nevoie sa creezi back-up-uri (desi Webflow face asta automat pentru tine) sau sa descarci alte fisiere.

WebFlow este in momentul de fata o platforma sustinuta de mai mult de 400.000 de designeri la nivel global, precum si de companii ca de exemplu FontLab, MTV, Lippencott si Razorfish si iti permite sa accesezi toate proprietatile CSS, inclusiv interactiunile, transformingul 3D, etc.

Webflow te lasa sa efectuezi schimbari pe un website live, iar contentul tau isi va face update in mod automat, oricand un astfel de update este disponibil.

Nu exista bariere pentru utilizatorii non-tehnici – designerii vor fi capabili sa construiasca website-uri excelente fara a avea nevoie de un cod – in timp ce developerii pot sa-si imbunatateasca design-ul visual si skillurile dobandite, lucrand intr-un mediu vizual ce le va oferi un feedback constant si instantaneu.

Asta inseamna ca freelancerii si companiile de toate marimile pot sa conceapa si sa construiasca de la 0, website-uri pregatite pentru productie, pot manageria contentul singuri, totul intr-un singur loc.

Trebuie doar sa comunici Webflow-ului ce fel de continut doresti sa creezi (un post de blog, o piesa pentru portofoliul unui website, o reteta sau orice si acesta te va lasa sa-i customizezi structura pentru a se potrivi conceptului tau de design vizual). Oricine poate folosi acest tool, iar WebFlow nu te va dezamagi.

Daca nu esti un programator profesionist si ai nevoie rapid de un website la standardele de calitate impuse de noile concepte de design, Webflow te va ajuta cu siguranta.

There are no comments.

Leave a Reply