Share Button

Momentul in care consideri ca a sosit timpul sa iti inlocuiesti vechiul laptop de acasa cu unul mai performant, cu siguranta se apropie, astfel ca va trebui sa stii exact ce aspecte conteaza foarte mult in momentul alegerii unui astfel de echipament.

Fara doar si poate, primul aspect foarte important de care trebuie sa tii cont, il reprezinta suma de bani pe care o ai la dispozitie, si pe care iti permiti sa o cheltuiesti pentru a-ti cumpara un astfel de echipament.

In cazul in care iti doresti un produs nou, insa banii nu iti ajung decat pentru un laptop second hand, atunci cu siguranta trebuie sa gasesti o solutie prin care sa iti poti cumpara laptopul dorit.

Daca esti de parere ca pentru asteptarile pe care le ai, numai un laptop nou ti se potriveste, si nu ai banii necesari, atunci cu siguranta poti incerca achizitionarea produsului in rate. In mod evident vei avea de platit o suma mai mare pentru produs, insa tinand cont ca doar asa iti permiti sa iti cumperi echipamentul, nu ai alta solutie.

In cazul in care insa, ai de gand sa iti cumperi un laptop nou, numai de dragul de a avea un produs nou, si esti constient de faptul ca nu vei solicita foarte mult echipamentul, atunci in mod evident va trebui sa renunti la aceasta idee, si sa iti indrepti atentia spre un produs refurbished sau spre unul second hand.

Cu siguranta daca nu soliciti foarte mult laptopul, nu are rost sa iti cumperi unul nou, pentru ca in scurt timp pe piata vor aparea produse mai performante decat cel pe care il cumperi, si asa, in mod evident vei regreta alegerea facuta.

Daca vrei totusi un produs performant, insa chiar daca bugetul iti permite, nu vrei sa cheltuiesti multi bani pentru a cumpara unul nou, atunci in mod evident alegerea unui laptop refurbished poate sa fie pentru tine cea mai buna solutie.

Aceasta categorie de produse, este cea mai noua de pe piata, insa este si cea mai cautata, tocmai datorita faptului ca oamenii au inceput sa inteleaga cu exactitate faptul ca un laptop refurbished nu este unul si acelasi produs cu un laptop second hand.

Inainte oamenii faceau aceasta confuzie, motiv pentru care nu prea multi se inghesuiau sa isi cumpere un laptop refurbished. Ei bine, acum lucrurile s-au schimbat, si din cate se vede, sunt mai cautate laptopurile refurbished decat laptopurile noi.

Daca ai de gand sa iti cumperi un laptop foarte ieftin, cu siguranta numai spre un produs second hand te poti orienta, insa si acesta se poate dovedi a fi util pentru tine.

Daca de exemplu nu vei folosi foarte mult laptopul, iar in momentul utilizarii vei viziona un film sau vei asculta muzica preferata, cu siguranta laptopul second hand va rula la capacitate maxima.

Ei bine, in momentul in care iti alegi laptopul, trebuie sa stii ce asteptari ai de la acesta, pentru ca nu are rost sa iti cumperi un echipament nou si foarte scump, daca tu te poti folosi fara probleme de un laptop second hand, si care este si foarte ieftin.

comments
 • Marius
  Posted at 12:51 pm July 31, 2017
  Marius
  Reply
  Author

  De mare ajutor articolul, multumesc pentru informatie, eu cumpar refurbished de la o firma care ofera si garantie; sunt multumit.

 • Leave a Reply