Share Button

Tu cum alegi apartamentul potrivit pentru tine?Probabil atunci cand cauti un apartament cu 2 camere esti atent la toate detaliile care pot face diferenta. Foarte multi dintre noi iau in considerare facilitatile locatiei, dar nu sunt atenti daca apartamentul se afla in apropierea unui spatiu care sa ofere posibilitatea de a practica activitati sportive, mai ales in aer liber.

Cautarea unui apartament este un proces lung si istovitor, mai ales daca nu-ti prioritizezi criteriile de selectie: siguranta, vecinii, proximitatea mijloacelor de transport , a punctelor de interes, facilitatile, dotarile, vechimea blocului, calitatea materialelor si a finisajelor.

Insa cati dintre noi au luat in considerare urmatorul aspect: apartamentul meu se afla intr-o locatie in care practicarea sportului in aer liber este posibila?

Majoritatea apartamentelor din capitala se afla in cartiere aglomerate, inconjurate de betoane, in care spatiile verzi si-au redus considerabil suprafetele iar cand vine vorba de practicarea unui sport, o banala alergare, totul pare o utopie.

Daca totusi nu te-am convins pana acum, intreaba-te de ce ar trebui sa iei in considerare acest aspect cand vine vorba de alegerea unui apartament cu  2 camere? Ei bine, beneficiile miscarii asupra sanatatii noastre sunt esentiale pentru o viata fericita.

Suntem mereu ocupati si neglijam miscarea, mereu invocam motivul: parcul sau sala sunt prea departe. Insa daca esti norocos si poti practica activitati sportivea proape de casa, iti va fi mai greu sa renunti la bucuria si starea de bine pe care ti le ofera o jumatate de ora de alergare prin natura.

Persoanele care constientizeaza cat de importanta este miscarea pentru fiecare dintre noi vor alege cartiere rezidentiale unde te poti bucura de activitati recreative in aer liber, chiar la tine acasa.

Greenfield, cartierul imbratisat de padurea Baneasa, este un astfel de loc.Aici poti alerga prin padure, ai aerul cel mai curat din Bucuresti, nivelul de zgomot este redus, iar in curand te vei bucura de un modern centru comunitar multi functional.

Atunci cand alegem un apartament cu 2 camere in Bucuresti nu ar trebui sa luam in considerare doar aspectele legate de confortul apartamentului, ci si facilitatile pe care le ofera locatia,mai ales cele cu implicatii directe asupra sanatatii familiei.

O locuinta intr-un cartier aglomerat, fara spatii verzi, cu poluare fonica ridicata, poate dauna psihicului, generand o stare generala de nemultumire si ne poate afecta sanatatea.

Atunci cand locuiesti intr-un loc inconjurat de natura te vei simti mereu in forma. Greenfield este locul unde te poti bucura de beneficiile energiei pozitive a padurii, unde poti face miscare in spatiu liber si este locatia recomandata atunci cand cauti un apartament nou cu doua camere in Bucuresti.

Greenfield
StradaDrumulPadureaNeagra, nr 56, Bloc BL04, ParterBucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

There are no comments.

Leave a Reply