Share Button

Bitcoinul este fara nici o urma de indoiala o moneda virtuala promitatoare, in care tot mai multi aleg sa investeasca. Daca merita sau nu, asta ramane sa decida fiecare, respectiv sa se convinga. In prezent un numar de peste 6.000 de comercianti au acces la procesarea bitcoin-ului. Indiciul dupa care iti dai seama despre cine este vorba? Parteneriatul mobilPay pe care il au.

Cei care au ca activitate minatul stiu deja ca tranzactiile cu aceasta moneda virtuala au fost integrate si la noi in tara si ca asta se intampla prin anul 2014. Vorbim pana la urma despre moneda virtuala descentralizata cea mai utilizata la nivel mondial. Unii o considera un pas important spre viitor, pe cand altii sunt reticenti in privinta acesteia si a stabilitatii sale. Ca valoarea sa se poate schimba de la o zi la alta stie oricine, dar pentru cei mai multi aceasta nu reprezinta o piedica sau un motiv de a nu investi.

Sunt momente in care se inregistreaza cresteri Bitcoin atat de mari incat cei ce au ales sa nu mineze regreta. Nu incearca nimeni sa convinga pe nimeni sa faca o investitie in acest sens – intrucat riscurile sunt destul de crescute, alegerea apartine fiecaruia si fiecare este responsabil de decizia pe care o ia.

Depinde de atitudinea cu care abordezi problema, de cum privesti lucrurile. Spre exemplu, Andrei Ursachi, despre care au auzit sigur multi – fiind un blogger si business angel de succes, este de parere ca lumea criptomonedelor ar trebui privita pozitiv. In conditiile in care o tranzactie obisnuita vine la pachet cu atat de multe taxe si comisioane, cele realizate cu bitcoinuri sunt mai sigure si mai convenabile pentru ca fac abstractie de la asa ceva. Aici ii dau dreptate pentru ca mai mult ca sigur suntem cu totii satui de bancherii lacomi si de banii peste bani pe care ii avem de achitat intr-o parte si alta.

Tot el vorbeste despre faptul ca oportunitatea de a face o investitie inteligenta in aceasta criptomoneda nu a trecut inca. Asa a crezut personal la un moment dat, insa nu dupa mult timp a aflat ca un procent relativ scazut al populatiei detine criptomonezi – 0.15%.

Poate multi se sperie de faptul ca bancherii nu sustin acest tip de tranzactii. Este de la sine inteles avand in vedere ca asta ar fi echivalentul apocalipsei pentru ei. Daca s-ar adopta in masa criptomonedele situatia nu ar fi tocmai roz pentru acestia si am spus mai sus de ce ar fi asa.

Cum poti sa faci o investitie in bitcoin sau in alte criptomonede?

Pentru inceput, e bine sa te uiti dupa cele mai potrivite platforme de trading. Calea cea mai sigura este sa te documentezi personal pentru ca asa stii ca faci o alegere inspirata. Parerile din mediul online cel putin sunt destul de controversate.

Poti sa faci o achizitie de criptomonede si sa le tii intr-un portofel pe care il creezi in mediul virtual. De obicei opteaza pentru aceasta varianta cei care lucreaza in zona tech pentru ca vorbim despre un proces destul de anevoios.

Opteaza in schimb pentru trading cei care sunt constienti de volatilitatea monedelor, a caror valoare prezinta fluctuatii zilnice cuprinse intre +/- 15%. Bitcoinurile reprezinta o clasa noua de valori si nici pe departe nu pot fi comparate cu actiunile de la bursa. Constituie o oportunitate uriasa de a te imbogati si in acest sens nu exista specialisti cu care sa desfasori competitii. Depinde asta in functie de cat investesti si de minat. Este bine insa ca atunci cand timpul iti permite sa analizezi lumea criptomonedelor si sa te documentezi in privinta lor.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply