Share Button

Cum alegi un electrician bun?
Indiferent de faptul ca locuiesti la casa sau la bloc, ca detii o locuinta recent construita sau ca detii o locuinta mai veche, pot aparea situatii neprevazute in care sa ai nevoie de serviciile unui electrician.

Sa alegi un electrician urgente poate fi o misiune destul de complicata, pentru ca nu orice muncitor care este in salopeta si care detine o trusa de scule si doua – trei surubelnite este un electrician bun.

Atunci cand discutam despre un electrician bun, acesta iti garanteaza pentru lucrarile efectuate, iar lucrarile efectuate de catre acesta cu siguranta nu iti vor pune nici tie, si nici membrilor familiei tale viata in pericol.

Ei bine, tocmai de aceea atunci cand intentionezi sa alegi un electrician care sa iti lucreze acasa, ar trebui sa te interesezi mai intai de toate daca acesta este calificat si daca detine autorizatia ANRE.

Un asemenea electrician in mod evident este familiarizat cu toate reglementarile si cu toate codurile electrice locale, si stie sa inteleaga perfect sistemele de electricitate, are dexteritate in citirea si in conceperea sau conectarea diveritelor instalatii electrice.

Un electrician bun te va putea ajuta sa iti faci check-listul cu toate atributiile pe care le va avea de indeplinit. O comunicare buna intre tine si el va putea sa reduca atat erorile care pot aparea in timpul lucrului, dar si timpul efectiv de lucru.

Un alt amanunt foarte important de care trebuie sa tii cont pentru a alege un electrician bun atunci cand ai nevoie de serviciile sale, este acela ca electricianul trebuie sa detina o trusa de scule speciala, care sa fie adecvata pentru lucrarea pe care acesta o are de efectuat.

Chiar si pretul lucrarii conteaza foarte mult in alegerea electricianului, asa ca un electrician bun in mod evident odata ce vede despre ce este vorba si ce lucrare are de efectuat, stie sa stabileasca pretul lucrarii. Un electrician care cere un pret foarte mic cu siguranta trebuie evitat pentru ca acesta poate sa fie lipsit de expertiza.

In schimb, un electrician care solicita un pret foarte mare ar putea sa fie si ele evitat, pentru ca nu de fiecare data un pret mai mare justifica o lucrare de calitate superioara.

Trebuie sa stii deasemenea despre un electrician ca atunci cand acesta gandeste o instalatie electrica din punct de vedere al protectiei corespunzatoare mai intai, iar abia apoi conform modului de utilizare, acesta este un electrucian cu experienta si bun in meseria sa.

Iarasi este important de amintit faptul ca un electrician responsabil trebuie sa ofere un certificat care sa dovedeasca faptul ca lucrarea s-a efectuat conform normelor in vigoare, dar si un certificat de garantie pentru lucrarea efectuata.

Aceste doua documente sunt extrem de valoroase, mai ales in cazul in care ai de gand sa vinzi in viitorul apropiat locuinta.

Asadar, in conditiile in care se iveste o situatie neprevazuta si ai nevoie de serviciile unui electrician, cu siguranta trebuie sa cunosti toate criteriile importante care te pot ajuta sa alegi un electrician bun sau unul foarte bun.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply