Transilvania, un loc al frumusetii romanesti

0 Shares
0
0
0

Transilvania, un loc al frumusetii romanestiDaca nu ai vizitat inca judetul Alba sau orasul Alba Iulia, acum este momentul sa o faci. Pa langa posturile de radio foarte bune de aici, ai si optiunea de publicitate radio Alba in acest oras al tarii noastre.

Aici vei gasi numeroase locuri care merita vazute in tara noastra. Atractiile naturale care poti fi admirate in acest judet sunt, in mare parte, unice in tara noastra si te vor uimi atunci cand le vei vedea. In Alba vei fi martorul spectacolului naturii, vei cunoaste istoria locurilor si a poporului roman si vei gusta din gastronomia deosebita a locului din inima acestei regiuni istorice remarcabile a tarii noastre.

Transilvania i-a captivat de-a lungul timpului pe toti strainii care au vizitat aceste locuri minunate. Obiectivele istorice care au ramas in picioare  aici  sunt foarte vizitate de turisti deoarece ele au o semnificatie speciala pentru trecutul poporului roman.

Toti cei care vad aceasta zona pentru prima data raman impresionati de istoria locurilor acestora. Transilvania e una dintre cele mai frumoase regiuni istorice ale Romaniei, remarcandu-se prin multiculturalitate, traditie si istorie bogata.

In judetul Alba iti trebuie multe zile pentru a reusi sa vezi tot ceea ce exista si merita vizitat. Orasul Alba Iulia are o semnificatie deosebita pentru romani deoarece este orasul Marii Uniri. In fiecare an, de 1 decembrie, romanii isi aduc aminte cu drag de acest loc si celebreaza sarbatoarea noastra nationala venind in numar mare in orasul Alba Iulia. Dar nu numai obiectivele istorice cruciale trebuie vazute aici. Judetul Alba are multe atractii naturale, adevarate minuni ale naturii, care te vor fascina de la prima vedere.

Fie ca sunt pesteri, ghetari, rezervatii naturale sau structuri modelate de forta uriasa a naturii in timp, toate acestea sunt unice in tara noastra si promit sa uimeasca fiecare turist roman sau strain care ajunge aici in vacanta sau in concediu. Satele stravechi ale Transilvaniei sunt si ele locuri ce trebuie vazute, ospitalitatea oamenilor de aici fiind un element definitoriu pentru orice turist care se indragosteste imediat de Transilvania, inca de la prima vizita pe care o face acestor locuri deosebite.

Romania are inca multe frumuseti nedescoperite care te asteapta sa traiesti o aventura de neuitat pornind pe drumurile ei de munte, vizitandu-i pesterile sau traversand soselele spectaculoase care se gasesc aici in inima muntilor si a naturii pline de atractii. Transalpina e unul din aceste drumuri, ea traversand mai multe judete.

Privelistea rezervata calatorilor de aceasta sosea poate fi cu greu descrisa in cuvinte. Atractiile turistice fac adesea diferenta intre o vacanta reusita si una ratata. De aceea, e important sa iti planifici cu grija traseul pe care il vei urma in intinerariul tau. Judetul Alba si orasul Alba Iulia iti ofera foarte multe motive pentru a alege aceste locuri in vacanta ta romaneasca.

Orasul Alba Iulia poate fi admirat si prin arhitectura remarcabila, fiind un oras in care vechiul si noul se impletesc armonios in stilul in care sunt construite cladirile. In Alba Iulia se pastreaza documentele ramase de la Marea Unire, muzeele de aici remarcandu-se fata de cele din tara prin acest aspect esential.

0 Shares