Share Button

Joculete online sunt educative pentru copiiCu siguranta si copii de azi sunt fericiti si impliniti deorece sunt lipsiti de griji, au parinti care le ofera tot ce isi doresc, spre deosebire de anii 70-80 in care copii se bucurau si de o simpla ciocolatica, iar acum copii au la dispozitie tot ce isi doresc.

Poate copii din ziua de azi nu apreciaza atat de mult aceste lucruri cum le apreciam noi insa nu trebuie sa ne facem o parere gresita despre anii in care traim acum. Lumea se modernizeaza si este in continuua dezvoltare si nu putem sa cerem copiilor nostri sa nu evolueze, lumea nu sta pe loc si merge mai departe cu fiecare val care vine.

De cand au intrat calculatoarele in casele oamenilor copii au inceput sa fie din ce in ce mai interesati de ele si de ceea ce poti face cu ajutorul lor. Tehnologia este atat de avansata incat si copii nu se mai joaca afara, in parcuri sau in spatele blocului ci isi petrec timpul in fata calculatorului jucandu-se sau petrecandu-si timpul pe retelele de socializare.

Unul din cele mai vizitate site-uri de joculete pentru copii este xjocuri.com/jocuri aici sunt o multime de joculete diverse atat pentru fete cat si pentru baieti pe care copii le pot juca gratuit oricand.

Este atat de bine si pentru parinti caci copii au o ocupatie si ii stiu mereu in siguranta, in plus aceste joculete sunt si educative pentru ei, din ele pot invatat matematica si pot invata alfabetul. O multime de joculete ajuta la imbunatatirea memoriei, creativitatii si inteligentei.

Nu trebuie sa va ganditi niciodata ca lasand copilul la calculator faceti o gresala, cand defapt este foarte bine. In plus in timpul in care ei se joaca la calculator si voi puteti sa va terminati treburile prin casa.

Copii sunt foarte curiosi si invata foarte repede, tot mai des vedeti copii afara cu telefoane performante, smartphonuri sau tablete, majoritatea din ei au deja si conturi pe diferite site-urile de socializare unde impart cu prietenii lor diferite imagini sau jocuri.

E bine caci copii in ziua de azi invata mult mai repede si mintea lor se dezvolta si mai mult datorita calculatoarelor si telefoanelor smartphone.

Desigur timpul petrecut la calculator, jucand diferite jocuri trebuie limitat, chiar daca copiilor le place ei trebuie sa invete sa isi organizeze timpul, trebuie sa ai mare grija caci lor le place atat de mult sa se joace incat asta ar face toata ziua, cel mai important este sa faceti un program copiilor vostrii si sa stie exact cum trebuie sa isi organizeze timpul.

Pana si temele pentru acasa pot fi facute pe internet iar de asta trebuie de cele mai multe ori sa ii feriti. Trebuie sa invete sa gandeasca singuri atunci cand vine vorba de compuneri sau referate si sa nu profite de temele gata rezolvate care sunt pe internet si sa caute numai site-uri din care se pot documenta sau invata ceva si nu sa copieze.

Asa ca lasati copii sa invete si recompensatii cu diferite jocuri.

There are no comments.

Leave a Reply