Share Button

Tot ce trebuie sa stii despre fotografia erotica
Atunci cand vine vorba despre fotografiile erotice, trebuie sa precizam faptul ca acestea se impart in doua mari categorii, si anume in boudoir si porografie.

Fotografiile de tip boudoir reprezinta acele fotografii axate pe modele care se inscriu in anumite standarde ale frumusetii, iar modelele respective sunt surprinse in tot felul de ipostaze erotice.

Modelele care participa la astfel de sedinte foto pot sa fie imbracate, semi nud, sau chiar nud, in functie de preferintele lor, dar si in functie de recomandarile fotografului profesionist specializat in fotografie erotica.

De cele mai multe ori, modelele care sunt alese pentru acest gen de fotografie sunt profesioniste, iar imaginile realizate sunt in scop profesional. Aici putem discuta despre pozele realizate pentru fel si fel de reviste, cataloage, calendare, etc.

Trebuie sa precizam insa faptul ca in ultimul timp, o multime de domnisoare sau doamne casatorite de ceva timp incep sa isi indrepte atentia spre sedinte de fotografie erotica, din diferite motive.

Anumite femei isi doresc pur si simplu sa opteze pentru o astfel de sedinta foto deoarece li se pare foarte interesant sa fie fotografiate in fel si fel de ipostaze erotice.

Exista femei care isi doresc sa fie fotografiate in astfel de ipostaze de catre un fotograf profesionist din acest domeniu, deoarece atunci cand anii vor trece iar ele vor avea o varsta iar corpul lor nu va mai fi la fel de bine lucrat, isi vor dori sa isi aminteasca mereu cu drag de tineretea lor, iar aceste fotografii pot reprezenta o amintie vie a tineretii si a frumusetii de altadata.

Trebuie precizat faptul ca exista si doamne care sunt casatorite de ceva vreme, si care isi doresca sa isi surprinda sotii cu un album foto boudoir de exemplu. Cu siguranta un astfel de album foto ii va determina pe sotii doamnelor respective sa le aprecieze mai mult, acestia gandidu-se cat de mult ar aprecia alti barbati pozele respective si modelul respectiv care este sotia lor.

Referitor la aceste sedinte foto, trebuie precizat faptul ca ele trebuie sa aiba loc fie in dormitorul modelelor, fie intr-o camera de hotel acolo unde cadrul este unul intim astfel incat fotografiile sa iasa perfect.

Modelele amatoare care nu isi doresc sa fie fotografiate la ele acasa, insa care nu cunosc nici o locatie ideala pentru a poza, pot opta pentru recomandarile fotografului, care fiind specialist in domeniu si care avand o experienta bogata cunoaste locatii ideale pentru astfel de sedinte foto.

Deasemenea, modelele amatoare care nu stiu ce tinuta sa isi aleaga, si care nu stiu cat anume sa lase sa se vada din corpul lor, pot deasemenea sa mearga pe mana fotografului care va stii sa le ofere cele mai bune sfaturi.

Asadar, atunci cand vine vorba despre fotografia erotica, trebuie precizat faptul ca acesta este realizata doar de catre fotografii profesionisti care sunt specializati in acest gen de fotografie, iar modelele fie sunt profesioniste, fie sunt amatoare care isi doresc astfel de fotografii din diferite motive.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply