Share Button

Cum se alege o rochie de ocazie?
In viata de zi cu zi, fiecare persoana poate sa isi aleaga tinuta in functie de anumite aspecte foarte importante. O tinuta de zi poate sa fie aleasa in functie de preferinta, poate sa fie aleasa in functie de locul in care va fi purtata, si nu in ultimul rand, in functie de cat de lejera este tinuta.

Ei bine, atunci cand vine vorba insa despre evenimentele importante nu se mai poate pune in acest fel problema. In cadrul evenimentelor importante atat doamnele cat si domnii trebuie sa poarte cele mai elegante tinute.

Pentru barbati totul este cat se poate de simplu dat fiind faptul ca acestia isi aleg cel mai frumos costum din garderoba, isi aleg o camasa care sa se asorteze cu costumul, isi aleg o cravata sau un papion, pantofii, iar apoi sunt gata pentru a participa la eveniment.

Atunci cand vine vorba despre femei insa lucrurile sunt mult mai complicate, pentru ca acestea trebuie sa isi aleaga rochia ideala, trebuie sa isi aleaga accesoriile care sa se potriveasca perfect cu rochia, si mai trebuie sa isi aleaga si o coafura care sa se potriveasca atat cu rochia cat si cu accesoriile.

Cea mai dificila alegere pentru o femeie atunci cand vine vorba despre evenimentele importante si despre alegerea tinutei este reprezentata fara doar si poate de rochie, pentru ca aceasta trebuie aleasa in functie de anumite aspecte.

Femeile care se afla in cautarea unor rochii de ocazie, mai intai de toate trebuie sa tina cont de toate calitatile fizice pe care le au, deoarece acestea trebuiesc scoase in evidenta.

Apoi, femeile care se afla in cautarea unor astfel de rochii trebuie sa fie constiente si de faptul ca au si ele anumite imperfectiuni si ca acestea trebuiesc mascate cat se poate de bine.

Tocmai de aceea, femeile care se mandresc foarte mult cu bustul lor, trebuie sa isi aleaga o rochie de ocazie care sa scoata in evidenta acest aspect.

Exista femei care sunt foarte mandre de gleznele lor, asa ca ele mai mult ca sigur isi vor indrepta atentia spre o rochie care sa le scoata in evidenta cat se poate de mult gleznele.

Exista femei care nu sunt tocmai mandre de talia lor, asa ca atunci cand isi aleg rochia de ocazie, aleg o rochie mai decoltata tocmai pentru ca toate privirile sa fie atintite in partea de sus a rochiei. In acest caz, s-ar potrivi de minune si un colier in jurul gatului, pentru ca acesta poate sa distraga atentia din jurul taliei.

Femeile care trebuie sa isi cumpere o rochie de ocazie, trebuie sa tina cont si de tendintele modei, asa ca trebuie sa isi aleaga o rochie la moda, insa care sa le scoata in evidenta calitatile si sa le mascheze defectele.

Asadar, atunci cand trebuie sa participe la evenimente importante, barbatii isi aleg foarte rapid tinutele, pe cand femeile trebuie sa tina cont de foarte multe aspecte importante pentru a-si alege rochia de ocazie potrivita.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply