Share Button

Tipuri de pantofi purtati de catre femei in sezonul cald 2017Sezonul de primavara – vara al anului 2017, sau mai bine spus sezonul cald al acestui an, a adus o multime de modele de pantofi firma noi pe piata, iar o multime de femei si-au indreptat atentia spre diferite tipuri de pantofi de dama.

In continuare vom aminti cateva dintre perechile de pantofi de dama care au facut furori printre femei in acest an, perechi de pantofi pe care cu siguranta doamnele si domnisoarele le vor purta si in sezonul cald al anului urmator.

O prima preferinta a femeilor despre care vom discuta in acest articol, este reprezentata de pantofii Stiletto 2017. Acesti pantofi legendari, sunt deja la moda de cateva secole, si cu siguranta au fost in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor si in acest an.

Acesti pantofi au o forma ingusta, care este specifica pentru imaginea business-ului, insa varful ascutit al pantofilor Stiletto, dar si tocul cui subtire al acestor pantofi, ii recomanda pentru a putea fi purtati in viata de zi cu zi. Cu siguranta creatorii de moda precum Gucii, Balenciaga, Saint Laurent sau Vetements au prezentat in colectiile lor astfel de modele de pantofi de dama.

Loaferii au fost si ei in topul preferintelor femeilor in acest an, iar acest lucru este si normal, datorita faptului ca pantofii sunt comozi si practici, sunt si foarte stilati si arata mereu originali, iar creatori precum Gucci, Maison Margiela sau Dries Van Noten au prezentat pantofi loafer impresionanti in colectiile lor.

Se pare ca in acest an 2017, un alt trend in ceea ce priveste pantofii a fost reprezentat de pantofii cu calcaiul decupat, iar o multime de designer si-au aratat imaginatia si au creat tot felul de astfel de modele de pantofi.

Fara doar si poate, cele mai interesante modele de pantofi cu calcaiul decupat, au fost propuse de catre Moschino, Vetements, Maison MRGIELA, Dries Van Noten, Bottega Veneta sau Christian Dior.

O alta tendinta in moda referitoare la pantofii din anul 2017, se refera fara doar si poate la pantofii cu sireturi, care fiind foarte elegante, pentru multe perechi de pantofi au fost un fel de cireasa de pe tort. Pantofii cu sireturi de la Saint Laurent, Bottega Veneta, Hermes sau Tommy Hilfiger sunt printre cei mai apreciati din acest trend.

Pantofii cu curelusa au fost si ei foarte cautati in sezonul cald al anului 2017, iar o multime de designer s-au straduit sa realizeze cei mai frumosi pantofi cu curelusa. Cele mai impresionante astfel de modele, vin fara doar si poate de la Dolce & Gabbana, Rodarte, Prada sau Celine.

Pantofii acoperiti au fost si ei foarte cautati in acest an, si cu siguranta sunt o multime de doamne si domnisoare care i-au adaugat in garderoba lor, asta dupa ce au vazut colectiile de pantofi acoperiti de la Chanel, Louis Vuitton, Hermes, Marni, Valentino, Maison Margiela sau Narciso Rodriguez.

Ultimul tip de pantofi pe care il vom aminti in acest articol, si care au fost foarte des intalniti in randul doamnelor si domnisoarelor, sunt pantofii cu talpa plata, iar cei de la Chanel, Victoria Beckham, Marni sau Prada sunt cei mai renumiti din aceasta categorie.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply