Termostate Salus – pentru costuri lunare mai mici

0 Shares
0
0
0

Termostate Salus - pentru costuri lunare mai miciÎn cea mai mare parte, gama Salus Termostate funcționează individual și permite utilizatorului să controleze separat timpul și temperatura în zonele individuale ale centrului de cablare, supapei radiatorului sau receptorului sistemului. Moduri precum „Break”, „Party” sau „Protecție împotriva înghețului” trebuie setate pe fiecare termostat separat.

Toate termostatele Salus pot partaja, de asemenea, o funcție comună de schimbare a încălzirii / răcirii (dacă sistemul acceptă acest mecanism).

Termostat Salus cu control de grup atunci când este conectat la centrul de cablare, termostatul Salus cu control de grup, permite controlarea centralizată a până la 7 termostate de grup.

În acest caz, pentru 8 zone ale centrului de comutare, pot exista maximum 2 grupuri.

Modurile de depășire a temperaturii constante, modul „Odihnă”, „Petrecere”, „Antigel” pot fi selectate central. Modul „Odihnă” se va aplica și temporizatorului, dacă este solicitat de către utilizator.

Termostatele de grup pot fi convertite din termostate de încălzire în termostate de răcire, utilizând o conexiune de intrare comutată la centrul de cablare dacă sistemul acceptă acest mecanism. Termostatul de grup va adera la program și va răspunde la toate modurile suprascrise ale termostatului de control de grup.

Pentru grupare, este necesar cel puțin un termostat de control al grupului. Termostatul de grup poate avea setări individuale de temperatură programate manual. În plus, el poate fi eliminat din grup temporar sau complet.

Termostate Salus – Temporizator

Un termostat Salus poate funcționa ca temporizator fără control al temperaturii. Aceasta poate fi utilizată pentru a controla alimentarea cu apă caldă. Cronometrul va adera, de asemenea, la modul Repaus al termostatului de control de grup. Într-o gospodărie tradițională costurile de încălzire sunt printre cele mai mari din bugetul lunar. Unul dintre motivele care contribuie la aceste costuri, este că de multe ori casa este încălzită chiar și atunci când nu este nevoie.

Cea mai bună modalitate de a evita aceste creșteri, este să instalezi un termostat Salus. Salus Termostat este un dispozitiv care îți oferă cel mai bun control al temperaturii din casă, deoarece reglează automat climatul din casă pe timp de noapte sau atunci când nu ești acasă, răspunzând la schimbările de temperatură ambientală, oprind centrala termică pentru a menține o temperatură constantă.

Termostate Salus – Avantaje

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le aduce Salus termostate este faptul că reduce consumul la energie și astfel, plăți mai puține la factura de energie. Termostatul Salus inteligent îți oferă atât consum de energie, cât și confort în același timp. Tehnologia eficientă poate reduce consumul cu până la 25%.

Termostatele Salus sunt inovatoare, ușor de utilizat și oferă un control mai bun asupra confortului casei. În loc să setezi manual temperatura de fiecare dată, o poți seta prin intermediul internetului și de asemenea, o poți controla de la distanță. Are o față ușor de utilizat, deoarece este reprezentată de un ecran tactil.

Pe ecranul led oferă toate informațiile importante, astfel încât să poți vedea totul dintr-o privire. Proprietarii de case adoră faptul că pierd mai puțin timp cu reglarea termostatului.

0 Shares