Share Button

Stiai ca Ovb Allfinanz Romania te poate informa despre pretul asigurarii de locuinta?In momentul in care esti proprietarul unui apartament, al unei case, sau al unei garsoniere, cea mai inteligenta miscare pe care ai putea sa o faci, ar fi aceea de a apela cat mai rapid la ajutorul expertilor de la Ovb Allfinanz Romania, care te pot indruma spre o companie de asigurari.

In primul rand, este extrem de important sa apelezi la ajutorul acestei companii, pentru ca este firma numarul 1 pe piata din Romania in ceea ce priveste serviciile de consultanta, si te poate ajuta sa intelegi de ce este important sa iti asiguri locuinta.

Specialistii de la Ovb Romanina, fiind cei mai buni de pe piata, si cei mai informati cu privire la toate tipurile de asigurari, te vor ajuta sa ai idee despre cat ar fi pretul pe care ar trebui sa il platesti pentru a incheia o polita de asigurare a locuintei.

Si daca tot am adus in discutie acest aspect, daca stam sa discutam procentual, atunci primele pe care le practica aceste companii de asigurari de la noi din tara, ar vi cuprinse intre 0.1% si 0.4% din valoarea locuintei, sau din valoarea locuintei plus a bunurilor asigurate, acolo unde este cazul ( aici discutam despre asigurarile facultative).

Acest lucru inseamna ca in cazul in care detii o locuinta a carei valoare de piata este de 60.000 de euro, atunci vei avea de platit anual o polita de asigurare cuprinsa intre 60 de euro si 240 euro, iar diferenta majora este data de toate riscurile pe care le poate acoperi polita de asigurare, si care sunt extrem de importante in ceea ce priveste alegerea politei.

Specialistii in consultanta, care fac parte din cadrul companiei Ovb Romania, firma cea mai renumita de pe piata de la noi din tara, te vor face sa intelegi ca este important ce cumperi, nu cat platesti, si mai important este raportul dintre aceste doua aspecte.

Tot specialistii in consultanta care fac parte din cadrul firmei numarul 1 de pe piata din Romania, te vor ajuta sa intelegi faptul ca suma sigurata a locuintei reprezinta valoarea reala a locuintei, iar pentru ca aceasta suma sa fie stabilita de catre societatea de asigurari, trebuie sa furnizezi anumite date precum anul constructiei cladirii, materialele utilizate, finisajele interioare si exterioare, plus alte detalii importante.

Suma asigurata in cazul unor accidente, dar si raspunderea in fata legii fata de terti, va fi stabilita de catre asigurat in momentul in care se va incheia polita de asigurare, iar in functie de riscurile pe care le va acoperi polita de asigurare, dar si in functie de suma asigurata, firma de asigurari va putea sa calculeze prima de asigurare.

Ei bine, acestea fiind spuse, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul specialistilor de la Ovb Romania atunci cand vei dori sa iti asiguri locuinta, pentru ca acestia te vor ajuta cu o multime de informatii, si iti vor putea recomanda sa colaborezi cu o societate de asigurari de top de pe piata.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply