Sisteme de navigatie cu Android pentru Passat

0 Shares
0
0
0

Navigatia auto nu mai reprezinta un moft, ci chiar o necesitate. Daca pana acum ne puteam folosi cu usurinta de hartile fizice, astazi lucrurile sunt mult mai complexe. Graba si dorinta de a ajunge cat mai repede la locatia necesara pot incurca lucrurile daca nu stii drumul.

Cu ajutorul navigatiei vei putea vedea toate obstacolele care te impiedica sa ajungi devreme la destinatie. Comanda online sisteme de navigatie complete pentru autoturismul tau!

Sistemele de navigatie cu Android dispun de numeroase functii capabile sa faca drumul mai simplu si mai usor. Pe langa aplicatiile de GPS care arata rute alternative daca este cazul, lucrari la carosabil sau ambuteiaje, ecranul navigatiei poate fi folosit pentru vizionarea filmului preferat.

La www.navigatiiandroid.ro ai la dispozitie o multime de navigatii auto pentru majoritatea marcilor si modelelor de autoturisme. Marcile care se gasesc pe site sunt Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Ford, VW, Mazda si multe altele.

Navigatiile pentru Volkswagen corespund cu modelele Amarok dupa 2010, Beetle, Caddy III, Crafter, EOS, Golf Plus, Golf V, Golf VI, Golf VII, Jetta III, Jetta IV, navigatie passat B6, B8, Passat CC, Polo 6R, Scirocco si o multime de alte modele.

Navigatiile dedicate cu Android dispun de functia Dual Zone, au Touchscreen, internet prin Wi-Fi, Bluetooth si USB. Aceste functii permit folosirea aplicatiei de GPS si muzica in acelasi timp, pot fi accesate doar cu o simpla atingere si se pot conecta cu usurinta la alte telefoane. Sistemul de operare nu impiedica navigatia sa se conecteze la un alt sistem de operare.

Fiecare navigatie vine impreuna cu o camera de marsarier, gratuit! Camerele de acest tip sunt excelente pentru parcari sau drumuri lungi. Ofertele de pe site-ul navigatiiandroid.ro includ si accesorii pentru navigatie. Alege marca si modelul masinii, apoi comanda navigatia potrivita!

Magazinul cuprinde o gama larga de sisteme de navigatie cu Android pentru Passat. Functiile acestora sunt similare, iar pozitionarea in bord este exacta. Acest lucru inseamna ca nu mai sunt necesare alte modificari. Navigatia se potriveste exact in bordul masinii. Pentru instalare si montare, navigatia vine la pachet cu cablurile de care este nevoie.

Modelele de navigatie au disponibile toate informatiile de care ai nevoie pentru a o alege pe cea mai buna. Spre exemplu, la modelul de navigatie passat b6 sunt incluse informatii despre coolerul cu racire activa. Acesta are un ventilator integrat care mentine o temperatura optima ce aisgura o durata de viata mai mare a navigatiei.

Fiecare sistem de navigatie este disponibil in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana. Asadar, nu mai este necesar sa stii limba engleza pentru a utiliza navigatia. Cu doar cateva atingeri de ecran vei putea prelua si initia apeluri, direct de pe navigatie, fara sa fie necesara utilizarea telefonului.

Siguranta soferului si a celorlalti participanti in trafic este cea mai importanta. Atentia ta trebuie concentrata pe drum si nu pe telefon. Cu ajutorul navigatiei vei tine legatura cu cei dragi fara sa pui mana pe telefon. Bucura-te de cele mai noi functii ale navigatiilor cu Android!

0 Shares