Sfaturi utile pentru o vestimentatie corecta

0 Shares
0
0
0

La un interviu este bine sa va imbracati cu gust. Dar cum te imbraci? Ca si in cazul unei petreceri, este o idee buna sa va imbracati doar putin mai frumos decat este posibil.

Nu va imbracati in salopeta daca urmeaza sa lucrati pe santier, ci mai degraba ar trebui sa va imbraciti cum v-ati astepta daca ati avea locul de munca al noului dvs. sef.

Sunteti gata sa faceti upgrade garderoba dvs.? Imbracamintea buna va va face sa aratati si sa va simtiti increzatori si energici. Indiferent de bugetul dvs., puteti lua masuri pentru a va imbunatati aspectul. Nota: acest articol vizeaza in primul rand femeile. Sfaturi despre cum sa va imbracati bine pentru barbati sunt disponibile pe tot internetul.

Concentreaza-te pe potrivire. Daca hainele se potrivesc prost, indiferent cat de atractive sau la moda sunt nu veti arata bine imbracate. Hainele tari arata ieftin si te fac sa arati masiv. Hainele care sunt prea mari va vor face sa pareti neglijenti. Daca vreti dresuri superbe accesati https://www.meia.ro/ciorapi-marimi-extra.

Doar pentru ca puteti intra in imbracaminte nu inseamna ca se potriveste neaparat in mod corespunzator.

Modul in care se presupune ca un element se potriveste depinde de stil. De exemplu, imbracamintea in stil urban pentru barbati din Statele Unite este adesea foarte potrivita in comparatie cu o pereche de pantaloni conservatori.

Rochiile pot fi dificil de montat corect deoarece majoritatea femeilor poarta diferite dimensiuni in topuri si fuste. Rochia se potriveste bine daca abdomenul este plat daca sunteti in picioare. Toate cusaturile ar trebui sa fie plate si drepte (cu exceptia cazului in care stilul nu este intentionat in acest fel).

Materialul nu trebuie sa se stranga sau sa se indoaie in jurul pieptului sau soldurilor. Imbracamintea trebuie sa se potriveasca strans, dar nu sa nu mai puteti respira

Daca ati castigat sau ati pierdut recent in greutate, evaluati dulapul. Aruncati sau modificati hainele care nu se mai potrivesc corect.

Fiecare individ este diferit, dar majoritatea femeilor intra in categoriile mere,  pere, banane sau clepsidra.

Femeile in forma de para au zona mai lata la solduri. Aceste femei arata cel mai bine in rochii si imbracaminte din linia A care subliniaza bustul si picioarele, in timp ce de-accentueaza talia.

Femeile in forma de para sunt mai mici in umeri si mai late in coapse si coapse. Ele arata cel mai bine in rochii de linie A, topuri stratificate si fuste simple, mai inchise la culoare.

Silueta in forma de banana este subtire peste tot. Aceste femei arata bine in cele mai multe tipuri de imbracaminte. Ele isi pot evidentia forma prin purtarea de haine care creeaza curbe: pantalonii inflorati, corset si jachete conice care realizeaza acest lucru.

Femeile in forma de mar au talie subtire si solduri si sani plini. Arata grozav in piese personalizate si rochii stratificate.

Aflati ce culori arata cel mai bine pe voi. Uita-te la venele din incheietura mainii. Arata verzi sau mai albastru?

Daca arata verzi, aveti un ton de piele cu o baza galbena. Culorile calde vor arata mai bine pe tine. Incercati verde si albastru galben-alb, rosu, galben, portocaliu si maro. Evitati pastelurile.

Daca arata albastru, aveti un ton pielii cu o baza roz. Culorile mai cool vor arata mai bine pe tine. Incercati tonuri albe, pasteluri si bijuterii.

0 Shares