Share Button

Semne care indică nevoia de a schimba telefonul

Există câteva semne de care oricine ar trebui să țină cont atunci când dorește înlocuirea unui telefon. Astfel, vei ști dacă merită să cumperi un telefon nou sau poate să te interesezi în Timișoara reparații iPhone.

 

Nu mai sunt disponibile actualizări iOS

Apple este superior tuturor celorlalți producători de telefoane prin capacitatea sa de a suporta hardware mai vechi cu versiuni noi ale sistemului său de operare. Chiar dacă puteți trăi fără cele mai recente funcții noi ale iOS, ar trebui să instalați totuși actualizările de securitate.

În plus, Apple a făcut eforturi deosebite pentru ca toate sistemele sale ruleze mai bine pe dispozitive mai vechi decât versiunile anterioare, iar asta este o diferență care se observă imediat. Dacă nu puteți rula cel mai nou sistem de operare, cu siguranță ar trebui să faceți upgrade la un alt telefon. Nu numai că versiunile anterioare ale iOS nu au caracteristici importante, dar fiecare lansare iOS include și actualizări de securitate esențiale.

 

Display defect

Ecranele cu fisuri sunt comune, la fel și crăpăturile și chiar ecranele complet sparte. Acestea fac utilizarea telefonului dificilă sau chiar periculoasă și sunt, de asemenea, foarte deranjante. Dacă vă puteți permite să reparați ecranul spart al telefonului, dar nu merită costul, atunci dispozitivul este prea vechi.

Repararea ecranului este o prioritate pentru majoritatea persoanelor. Dacă ecranul a fost spart timp de un an și refuzați să îl reparați deoarece costul depășește valoarea telefonului, poate fi timpul să faceți upgrade.

 

Nu mai sunt disponibile accesorii pentru el

Ai nevoie de o folie de ecran pentru iPhone-ul tău, dar nu poți găsi unul conceput pentru modelul tău? Intenționai să achiziționezi acel suport pentru mașină, dar este conceput pentru iPhone-uri de altă dimensiune, așa că nu va funcționa cu al tău? Știi ce ai de făcut. În general, iPhone-urile sunt atât de populare încât accesoriile pentru orice model pot fi găsite de ani de zile la comercianții mari.

 

 

Memorie insuficientă

Ai epuizat toate opțiunile de stocare? Vă păstrați fotografiile și videoclipurile în cloud? Ați activat Optimizarea stocării iPhone în secțiunea Fotografii din Setări? Ați șters toate aplicațiile neutilizate?  În ciuda acestor măsuri, rămâneți fără spațiu de stocare pe iPhone? Poate că este timpul pentru un telefon nou.

În cele din urmă, trebuie să acceptăm faptul că sistemele de operare și aplicațiile cresc în dimensiune pe măsură ce funcționalitatea lor se extinde. Când ți-ai cumpărat iPhone-ul în urmă cu câțiva ani, 16 GB de spațiu de stocare era suficient, dar acum este ca și cum nu este de mirare de ce nu este de ajuns.

Nu puteți face upgrade la capacitatea de stocare a iPhone-ului, motiv pentru care se poate cumpăra doar un telefon nou. Și dacă limitările de stocare pe iPhone vă împiedică să utilizați dispozitivul așa cum doriți, ar putea fi timpul să luați în considerare acest lucru. Este posibil să nu doriți să obțineți spațiul minim de stocare de această dată, ca nu cumva să vă aflați în aceeași situație în câțiva ani.

 

 

 

There are no comments.

Leave a Reply