Share Button

Review Vonino Zung XO si DruidIn aceasta iarna au ajuns la teste prin intermediul unui concurs denumit Proba de foc cele doua varfuri de gama din produsele Vonino si anume telefonul smart numit Vonino Zun Xo si o tableta denumita Druid L10 .

Nu au fost testate toate produsele de la Vonino ci scopul echipei a fost sa furnizeze o parere competenta despre aceste produse care au fost ulterior facute publice. Review-ul si testele au fost efectuate de o echipa de la un service gsm unde va invitam sa vizualizati cele mai bune si cele mai noi produse la cele mai bune preturi.

Produsele Vonino au si ele autorizatie GMS si asta inseamna ca au produsele Google preinstalate: harti, mail etc. Aceste dispozitive pot sa primeasca si imbunatatiri OTA pe viitor spre deoasebire de alte firme cum ar fi Xiaomi care nu au aceste aplicatii instalate de la inceput.

Programul este curat si seamna cu telefoanele Nexus dar nu exista o interfata speciala asa cum se intampla pe Samsung si pe Allview.

Din ce am inteles si de la reprezentantii companiei,  in viitor este posibil sa se adauge si interfete customizate care nu consuma multe resurse. In general sunt de preferat telefoanele care au Android dar sunt agreate si interfetele de la mari producatori deoarece ofera o serie de functii in plus.

Interfata de la Samsung ofera si functia multi Window cu ajutorul careia poate fi imparti ecranul in doua si unde pot sa fie deschise mai multe aplicatii simultan. Interfata de la HTC este agreata petnru ca toate aplicatiile pot sa se deruleze in meniul de baza pe verticala. Interfata de la LG este preferata pentru ca dispune de o serie de scurtaturi pentru meniul de baza si pentru magazinul Google Play dar si un mod nou de cautare pentru aplicatii.

Interfata Allview prezinta avantajul de a avea integrat si un call recorder direct de pe Android si nu va mai fi nevoie sa instalam si alte aplicatii.

Din prima spunem ca telefonul Vonino Zun XO e o varianta buna de luat in calcul in cazul in care va doriti un telefon smart dual SIM cu Android la un pret foarte accesibil. Un echivalent la Allview care are un ecran de 5 inch si care un procesor ceva mai bun dar cu memorie RAM destul de mica de numai 1 GB de RAM.

Putem spune ca la pretul pe care il are acest telefonul plus husa cadou e cea mai buna varianta de pe piata raportat la calitate. Mentionam ca producatorii Allveiw au si configuratii mai bune dar la preturi ceva mai mari.

Vonino are un capac placut la atingere dar care pastreaza amprentele si un ecran cu rezolutie HD din sticla este curbata in lateral.

Sub ecran se afla si 3 butoane capacitive cel de meniu, cel de home si cel de back. Telefonul avea instalat o versiune de Android disponibila numai pe telefoanele Nexus. In ceea ce priveste performantele, testul aplicat telefonului a fost Angry Brids 2 care este un joc cu cateva elemente pentru tranzitie care pot sa arate oarecum asemanator.

There are no comments.

Leave a Reply