Share Button

Plantronics Voyager 5200 – un headset bluetooth de top pentru smartphone-ul tauNu va inselati: Castile Voyager sunt un kit destul de mare, care tipa din toti rarunchii “port casti!” Asta poate fi destul de bine, deoarece comfortul purtarii este astfel unul mai bun, decat in cazul unor casti mai mici. Cele mai bune accesorii telefoane, numai pe MagazinGsm.ro!

Ne-au placut modelele mai vechi de Voyager, datorita design-ului over-the-ear, ce le face foarte sigure. Cu toate astea, 5200 par a nu se potrivi la fel de bine, ca modelele mai vechi.

Dupa scurte observatii, putem vedea ca partea care se prinde de ureche este putin mai scurta decat era in mod obisnuit, asa ca veti avea putin de furca sa le prindeti cum trebuie de ureche, mai ales daca purtati si ochelari.

Asta e un pic dezamagitor si veti constata ca daca le prindeti in sfarsit cum trebuie, s-ar putea ca volumul sa scada un pic.

Headset-ul are un buton fizic on/off pe partea din spate si inca 2 butoane ce se pot gasi si apasa foarte usor, pe partea din fata. Exista si un buton pentru call-uri si unul pentru comanda vocala.

Casca poate deveni complet reversibila intre urechea dreapta si cea stanga si exista 3 cupe cu marimi diferite, pe care le puteti schimba intre ele. Din punct de vedere al facilitatilor insa, Voyager 5200 are cam tot ce ar trebui sa aiba o pereche de casti bluetooth.

Se poate imperechea prin NFC sau Bluetooth si o poti conecta unor device-uri multiple. Are capabilitatea de a anunta numele celor care te suna si iti lasa optiunea sa raspunzi sau sa ignori apelurile vocale.

Comenzile vocale built-in, permit dictarea de mesaje text si orientarea in spatiu, cu o acuratete mai mare pe Google Now, decat cea observata pe alte casti. Cu toate acestea, headset-ul nu iti va citi textele la propriu.

O aplicatie de smartphone, Plantronics Hub initiaza un bip in casti atunci cand le pierzi si poate monitoriza nivelul bateriei de pe smartphone, anuntandu-te cand aceasta este pe terminate.

Din punct de vedere al performantei, avem numai lucruri bune de spus. Datorita marimii considerabile, range-ul acestui headset este unul foarte mare, mai mare de 20 de metri.

Dupa aceasta distanta, apelurile incep sa se intrerupa. Vorbind de intreruperi: aceste intreruperi suna mai bine si mai clar, decat la orice alte casti testate si chiar si vorbind asa, puteti duce convorbirea la bun sfarsit, fata de alte casti unde aceasta nu mai este viabila, daca ati iesit din aria de acoperire.

Eliminarea sunetelor de fundal este destul de agresiva pe modelul Voyager 5200 si din cauza asta, calitatea vocii este putin “robotica” am putea spune. Cu toate astea, eliminarea sunetelor de fond este una completa, din acest punct de vedere acestea fiind cele mai bune casti pentru noise cancellation pe care le puteti gasi. Da, stim.

Nu sunt niste casti perfecte. Durata bateriei nu este foarte buna si are cateva defecte de concept al design-ului pe care le-am prezentat mai sus, dar din punct de vedere al calitatii vocale stau destul de bine.

There are no comments.

Leave a Reply