Share Button

Una dintre principalele cauze ale decesului, fumatul este uin viciu care afecteaza o mare parte a populatiei. Fie ca esti fumator sau nu, monoxidul de carbon din fumul de tigara te va afecta oricum; dar nu in aceleasi proportii.

Renuntarea la fumat este destul de dificila si necesita extrem de multa ambitie. Obtinerea unui stil de viata sanatos presupune o multime de schimbari, iar daca esti fumator aceasta este una dintre ele. Renunta la fumat cu Nikosan – un spray potrivit pentru toti cei care isi doresc sa scape de acest viciu.

Schimbarile majore din viata fiecaruia nu se pot face peste noapte, la fel cum nici renuntatul la fumat nu este posibil cat ai pocni din degete. Nikosan este un remediu naturist contra fumatului care te ajuta sa depasesti intr-un mod mai simplu aceasta etapa. Spray-ul are efecte aproape instantanee, dar rezultatele optime se vor vedea pe termen lung.

Gandul la o ultima tigara probabil te face agitat, dar Nikosan nu va permite ca acest lucru sa se intample. Dupa consumarea ultimei tigari si utilizarea spray-ului, organismul tau se va simti mult mai bine. Acum iti poti stapanii pofta de a fuma inca o tigara, starea de nervozitate si linistea mintii. Nikosan asigura un somn sanatos si imbunatateste sistemul respirator.

Monoxidul de carbon prezent in fumul tigarii poate duce la sufocare si deces. Lipsa oxigenului in plamani si sange este una din cauzele decesului cauzat de tigari.

Dupa 12 ore fara cosumarea tigarilor, corpul va elimina excesul de monoxid de carbon, ritmul cardiac scade si revine la normal, iar oxigenul din sange si plamani creste. Spray-ul Nikosan se poate utiliza de cate ori simti nevoia de a fuma, pana ce aceasta pofta dispare.

Cu ajutorul spray-ului, circulatia sangelui se imbunatateste. Tensiunea arteriala va avea un ritm normal si organismul se va curata de nicotina si monoxid de carbon.

Nikosan asigura o viata sanatoasa si fara riscuri! Folosirea riguroasa a produsului va ameliora starile de nervozitate, irascibilitate si aspectul fizic. Nikosan imbunatateste starea psihica si pe cea fizica in doar cateva zile, iar dupa 3 luni de folosire nu vei mai simti nevoia de a mai fuma.

Tratamentul cu Nikosan se face pe o perioada de 3 luni, in care trebuie sporit consumul de lichide. Produsul se utilizeaza cate 14 zile, dupa care 14 se face pauza. In tot acest timp se adauga cate doua linguri de extract glicerinat intr-un pahar cu apa si se bea inainte de masa, de trei ori pe zi.

Ingredientele naturale din compozitia sa vor asigura un somn sanatos si linistit, calmeaza psihicul, inlatura starea de anxietate, combate stresul, imbunatateste sistemul respirator si circulatia sanguina.

Nu are reactii adverse, nu contine aditivi artificiali si nu dauneaza organismului. Este un produs 100% natural, bazat pe plante si substante bioactive. Plantele din compozitia spray-ului au diferite beneficii dovedite asupra organismului.

Prin utilizarea constanta a spray-ului, ultima tigara va fi cu siguranta ultima!

There are no comments.

Leave a Reply