Protectia husei de telefon

0 Shares
0
0
0

Pentru orice detinatori de un telefon mobil de tip smartphone, si chiar si de telefoane foarte vechi, utilitatea accesoriilor nu este trecuta cu vederea, ca este vorba despre casti pentru a asculta muzica, chiar daca de cele mai multe ori castile stock nu sunt exceptionale pentru a asculta muzica, sau ca vorbim despre huse de telefoane ori castile de tip hands-free care sunt atat de utile si importante pentru soferi. Insa, in acest articol ne vom concentra atentia asupra huselor pentru telefoane mobile.

Husele de telefoane sunt foarte versatile, vin sub diferite forme, culori si modele, unele fiind de tipul acelor carcase de protectie care pot fi atasate prin intermediul unui clips.

Spre deosebire de alte tipuri de huse cum ar fi cele normale, care incorporeaza telefonul, husele de tipul carcaselor de protectie au mare avantaj ca permit sa utilizezi telefonul fara a fi nevoit sa indepartezi carcasa, lucru important pentru unele persoane, iar pentru alte persoane nu.

Unul din principalele criterii dupa care este important sa ne ghidam atunci cand cumparam o husa de telefon este materialul din care este confectionata aceasta.

Daca am cumparam doua huse personalizate de telefon, una confectionata din plastic, iar cealalta dintr-un metal foarte dur sau o combinatie dintre mai multe materiale, menita sa ofere o rezistenta care intrece standardele militare, putem vedea foarte usor diferenta dintre cele doua, si nu ne referim la pret.

Cu toate ca pretul unei huse de telefon confectionate dintr-un material prost calitativ, va fi intotdeauna mai mic in comparatei cu pretul unei huse de telefon dintr-un material dur si rezistent la impact, diferentele nu se opresc aici, ci se pot observa si la nivelul duratei de viata, atat a telefonului, cat si husei in sine.

Ceea ce inseamna ca daca legea gravitatiei isi poate afirma punctul de vedere foarte rapid in privinta unei huse de telefon din plastic, in cazul unei huse de telefon dintr-un material dur, gravitatia va avea mult mai mult de lucru.

Majoritatea huselor de pe piata ofera posibilitatea utilizatorului sa ataseze husa la o curea, ceea ce este foarte avantajos, intrucat ofera accesibilitate si protectie in acelasi timp, si de asemenea, mai toate husele sunt prevazute cu un strat interior care are scopul de a proteja ecranul telefonului de zgarieturi, mai ales atunci cand telefonul este tinut cu fata in jos.

Daca pentru unele huse cel mai important avantaj este faptul ca ofera o cat mai mare accesibilitate, ceea ce inseamna ca este mai la indemana, alte huse ofera acest avantaj si in acelasi timp arata si foarte bine din punct de vedere al look-ului. Insa, majoritatea huselor care arata bine la aspect rareori sunt confectionate din materiale rezistente care prelungesc durata de viata a telefonului.

0 Shares