Share Button

Presoterapia reprezinta un proces revolutionar pentru functiile naturale ale corpuli si reprezinta si o tehnica ce are origini psihoterapeutice utilizata in tratamentele vasculare pentru a se obtine drenajul membrelor inferioare. Se va face in general cu aparatul de presoterapie si sedinta este foarte relaxanta.

Un sistem controlat de compresie prin computer are rolul de a umfla sectiunile individuale si are si echipament multi cameral, fortand in acelasi timp toate toxinele si depozitele adipoase sa se miste in sistemul circulator. Tehnica aceasta are rolul de a imbunatati considerabil toate zonele extra celulare si de a creste capacitatea venoasa. Utilizarea presoterapiei are mai multe beneficii.

Completeaza cu succes actiunea pe care o are masajul corporal. Accelereaza circulatia sangelui datorita presiunii mici dar progresive si dreneaza sistemul limfatic, asigura un cofort imediat in regiunea picioarelor.

Asista functiile de filtrare a rinichilor care chiar daca sunt afectate pot genera o acumulare de lichide in toate tesuturile. Imbunatateste in mod considerabil modul in care functioneaza inima in special functia de pompare pe care aceasta o are.

Este eficienta in ceea ce priveste edemul pre menstrual iar edemurile apar in perioadele menstruale si sunt de cele mai multe ori in legatura directa cu toate efectele de retinere a fluidelor, ale progesteronului si ale estrogenului.

Terapia prin presiune are rolul de a rezolva foarte repede toate aceste probleme. Se imbunatateste semnificativ si tonusul pe care il are pielea si sunt reduse ridurile. Sunt reduse pierderile in masa musculara pentru pacientii care sunt imobilizati in pat.

De asemenea mai sunt si alte beneficii pe care tratamentul prin presoterapie le aduce starii noastre generale de bine. Veti avea o senzatie de usurare rapida mai ales in cazul senzatiei de picioare grele si in cazul retentiei accentuate de apa, celulita sau in momentul in care ni se deterioreaza circulatia. Ete drenat sistemul limfatic in picioare si se asigura si managementul greutatii, profilarea corpului si remodelarea sa, in tratamentele pre si post liposuctie.

De asemenea sunt reduse edemele lipolitice locale, este prevenit fenomenul de staza venoasa si sunt prevenite trombozele. Presinea ridicata utilizata in tehnicile de presoterapie ne ajuta sa pierdem in greutate si sa reducem zonele afectate de celulita pentru ca va fi imbunatatita circulatia sangelui dar se va accelera si eliberarea de toxine si de grasimi in exces.

Drenajul limfatic prin masaj ne poate ata pielea si poate sa revitalizeze celulele sale. Aparatul de presoterapie utilizeaza de asemenea si tehnologia infrarosu. aceasta poate sa dizolve grasimea si poate sa grabeasca metabolismul. De asemenea, va fi imbunatatita circulatia sangelui si transportul denutrienti si de oxigen.

Tehnica este de tipul dry sauna. Dupa tratamente corpul se simte revitalizat si energizat. Totul este specific tehnicilor cu infrarosu. Tineti minte si faptul ca zona care se afla sub tratament nu se va incalzi ci va fi incalzit corpul la interior la o adancime cprinsaintre 4 si pana la 7 cm sub piele. Asta e excelent pentru ca in zona respectiva se depun grasimilein general.

In timpul sedintei veti sta confortabilpe par si in functie de aria de actiune veti purta pe zonele respective costumul special.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply