Share Button

Atunci cand mama, sora, iubita, fiica, bunica , fratele sau sotia  urmeaza sa mai adauge in jurnalul vietii inca o fila de 365 de zile, stii ca a sosit momentul sa incepi sa te gandesti ce i-ai putea oferi.

Uneori este mai bine sa nu te stresezi, sa nu intri in panica si sa nu incepi sa creezi planuri prea elaborate.

Alege calmul si acorda-ti timp sa te bucuri, de iubire, de prieteni, de amintiri si de toata experienta acumulara plus toate lucrurile bune care ti s-au intamplat pe parcusul acestui an, alaturi de omul drag tie. Incearca  de data aceasta, ca in astfel de zile de sarbatoare sa uiti de grijile pentru idei de cadouri ieftine, de agitatia ca totul sa fie perfect si masa plina de bucate si bucura-te de prezenta celor dragi alaturi de tine.

Cel mai bun cadou pe care il poti face de ziua unei persoane speciala din viata ta sa stii ca nu este necesar sa fie  un obiect, ci un cadou care transmite mai departe o valoare, o emotie, un mesaj care sa ii imbogateasca viata destinatarului intr-un fel sau altul. Ofera fiecarui om drag din viata ta cel mai pretios cadou pe care relatia voastra il merita, astfel si tu, dar si el veti pretui cu totul altfel acel moment.

Alege ca anul acesta, de ziua mamei tale sa-i oferi din suflet un simplu ,, Multumesc”. Un astfel de  ,,multumesc,, daca este si incununat cu o imbratisare puternica, o emotie transmita din priviri si un zambet , va valora cat o mie de alte cadouri .

Pentru cel pe care tu il consideri cel mai drag prieten, pe langa faptul ca ii arati prietenia sincera inca o data si cat de mult inseamna pentru tine, alege sa oferi un moment al vostru, o seara in care sa rememorati toate intamplarile frumoase, cu bune si cu rele, prin care ati reusit sa treceti impreuna. Va conta mai mult sa vada cat de important este pentru tine decat sa ii cumparati un joc pentru PS4.

Va rog sa nu uitam niciodata de bunici. Bunicii sunt cele mai delicate si firave flori din gradina noastra iubita. Suntem de acord cu toti ca acestia merita toata recunostinta si toata dragostea din lume, nu?

Pentru bunici, este binevenit un cadou presarat cu amintiri, alegeti o seara in care sa depanatii impreuna toate nazbadiile pe care le faceati cand erati copii iar eu nu va puteau face fata, radeti si bucurati-va de moment si veti vedea cum sclipirile din ochii lor vor fi nepretuite.

In final, sa nu uitam de persoana iubita cu care ai ales sa iti imparti viata si care este pentru tine cel mai pretios cadou dat de destin. Mergi in oglinda de mana cu iubita  si priveste adanc in sufletele voastre, zambeste-i si ofera-i cel mai cald, sincer si emotionat ,, Te iubesc”. Uneori aceste 2 cuvinte pot valora cat 1000 de cadouri.

Binteinteles, oricand puteti alege pe langa darurile acestea minunate pe care le aveti intotdeauna cu voi adanc in suflet sa daruiti si cadouri materiale, insa nu uitati ca valoarea acestora se estompeaza in timp, iar amintirile unui gest emotionant ramane intotdeauna imprimat in paginile vietii noastre.

There are no comments.

Leave a Reply