Share Button

Portofelul- un accesoriu indispensabilFiecare barbat care se respecta are un portofel de inalta calitate si la moda, care corespunde strict imaginii, cum ar fi pantofii, o cravata. Atunci cand alegeti un portofel, trebuie sa acordati atentie unor nuante. Cauta aici portofele de barbati Bikkembergs!

La prima vedere, se pare ca nu este nimic complicat atunci cand alegeti un portofel, ca toate modelele sunt la fel. Dar, de fapt, acest accesoriu este de diferite tipuri. Daca nu cumparati singur acest lucru, specificati modul in care persoana este obisnuita sa-l foloseasca.

De exemplu, exista portofele pentru piept in interiorul buzunarului, cel mai adesea continand bancnote si carduri de credit. Portofelul, care se pliaza in doua pliuri, are un compartiment pentru notite, carti de vizita. Exista modele in care exista un compartiment pentru lucruri mici. Un portofel triplu este util pentru cei care folosesc doar carduri bancare, este incomod sa pastrati bani in el. Exista, de asemenea, modele destul de functionale care contin multe compartimente pentru carti de vizita, drepturi, un notebook, stilouri etc.

Material

Fiti atenti la ce material este fabricat accesoriul. Cele mai bune sunt realizate din piele de caprioara sau piele. Exista modele exclusive care sunt realizate bucata cu bucata, din pielea unui sarpe, crocodil si alte materiale scumpe. Pentru o persoana care stie si intelege acest lucru, principalul lucru nu este ceea ce este facut din, ci modul in care va fi combinat cu stilul general.

Forma

Atunci cand alegeti un produs, acordati atentie dimensiunii si formei. Barbatii nu poarta un portofel intr-o geanta ca femeile, ci il pastreaza in buzunar, deci ar trebui sa fie dimensiunea potrivita. Ar trebui sa fie spatios, dar nu voluminos.

Culoarea

Decide culoarea. Desigur, puteti cumpara acest articol in orice culoare doriti, dar cele mai practice si intotdeauna relevante sunt negru si maro. In plus, aceste culori sunt potrivite daca portofelul este achizitionat pentru mai mult de un sezon.

Cusaturi

Dupa alegerea modelului potrivit, verificati toate cusaturile, verificati incuietorile si alte accesorii, daca exista. Un portofel bun ar trebui sa aiba o eticheta care sa indice producatorul, materialul.

Cele mai importante criterii

  • Exista mai multe criterii de analizat atunci cand alegeti portofelul unui barbat cum ar fi culoarea, modelul, dimensiunea si fermoarul.
  • Portofelele ar trebui sa fie alese in functie de ceea ce doriti sa transportati in ele. Prin urmare, acordati atentie compartimentelor interne.
  • Veti gasi multe modele, de la portofele mai ieftine, la modele de lux, care pot costa si sute de euro.

Ghid de cumparare

  • Portofelul este un element care insoteste femeile dar si barbatii in sarcinile lor zilnice si este unul dintre cele mai utile si importante obiecte ale oricarei persoane. Dar mult mai mult decat atat, portofelul unei persoane este o modalitate de a-ti exprima stilul in lume.
  • Pentru a te ajuta cu aceasta sarcina de a alege un astfel de articol important in garderoba ta, tine cont de sfaturile de mai sus si cu siguranta vei gasi ceea ce ti se potriveste.
There are no comments.

Leave a Reply