Share Button

Se stie faptul ca majoritatea doamnelor si domnisoarelor au o mare pasiune pentru Parfumuri originale femei, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care ar fi cateva dintre parfumurile pe care fiecare femei ar trebui sa le incerce.

Pure Poison de la Christian Dior este unul dintre parfumurile care trebuiesc incercate de catre femei. Acest parfum este caracterizat de o armonie perfecta conferita de amestecul lemnului de santal cu iasomia, insa parfumul mai are si accente suave de ambra.

Acest parfrum, alaturi de notele fructate le ajuta pe femei sa devina mult mai feminine si mai increzatoare in fortele proprii, in orice moment.

Beyonce Pulse care este un parfum citric gurmand de dama, si care a aparut in anul 2011, este cu siguranta un alt parfum pe care orice femeie ar trebui sa il foloseasca.

Parfumul a fost creat de catre Bruno Jovanovic, si are ca si note de varf bergamot, cucacao si floare de par, in timp ce daca discutam despre notele de mijloc amintim iasomia, orhideea si bujorul, pe cand notele de baza sunt cele de mosc, vanilie si notele lemnoase.

Guerlain Shalimar, care mai este cunoscut si sub denumirea de parfumul dorintelor, este un parfum sarmant si sexy pe care orice femeie trebuie sa il incerce. Acest parfum are note de varf de citrice, date de portocale, bergamota si lamaie.

Notele de mijloc ale acestui parfum contin flori de iasomie, flori de trandafir si stanjenel, in timp ce baza parfumului este compusa din lemn, mosc, dar si din boabe de tonka care sunt ibinate in mod ametitor cu aromele de pielarie, tamaie sau vanilie dulce.

Unul dintre cele mai renumite branduri de parfumuri este fara doar si poate Choco Chanel, asa ca orice femeie trebuie sa isi aleaga un parfum de la acest mare brand. In aceste conditii, este firesc ca orice femeie sa isi indrepte atentia spre parfumul Coco Chanel Mademoiselle, care este predominat de arome citrice (portocale fresh in mod deosebit). Acest parfum se contopeste ca un miros de paciuli.

Versace Eros pour Femme este deasemenea un alt parfum spre care ar cam trebui sa isi indrepte atentia orice doamna sau domnisoara care se respecta. Acesta este parfumul care pastreaza un echilibru perfect intre clasic si sexy, si este un parfum sofisticat.

Acest parfum se deschide cu note fresh de bergamota, lamaie siciliana si rodie, si continua cu un buchet de bujori spectaculos de feminin, continua deasemenea cu iasomie dar si cu un puternic miros de lamaie.

Baza unui astfel de parfum este cea care ofera caldura si senualitate, cu un amestec de ambroxan, mosc si note lemnoase.

Asadar, dupa cum se poate observa, exista foarte multe parfumuri de dama, insa cu siguranta o femeie care se respecta isi alege de fiecare data un parfum de dama doar de la un nume mare de pe piata.

Brandurile pe care le-am enumerat anterior, au fost, sunt si cu siguranta vor fi la moda si in viitorul apropiat, dar si in cel indepartat.

There are no comments.

Leave a Reply