Share Button

Mituri despre implantere mamare
Cu siguranta exista o multime de femei care au fost inzestrate de catre mama natura, si care sunt foarte multumite de sanii lor, asa ca nu si-ar dori sa efectueze nici o schimbare a acestora.

Trebuie insa sa mentionam si faptul ca exista o multime de femei care nu au fost atat de norocoase, si care nu au fost inzestrate cu sani mari de catre mama natura, motiv pentru care sunt nemultumite de sanii lor.

Tocmai acesta este si motivul pentru care foarte multe femei se gandesc sa opteze pentru un implant mamar, deoarece un astfel de implant le poate ajuta sa aiba sanii mai mari, mai fermi si mai frumosi.

Despre implanturile mamare insa au aparut o multime de mituri odata cu trecerea timpului, iar foarte multe femei au evitat sa opteze pentru o interventie de marire a sanilor din acest motiv.

Un mit despre implanturile mamare spune ca femeile nu mai pot sa alapteze dupa ce li se maresc sanii. Ei bine, implanturile mamare cu silicon nu impiedica alaptarea in nici un fel, daca interventia este realizata corect si profesionist.

Alte femei se tem de faptul ca solutiile saline sau siliciul din protezele mamare se poate scurge si poate contamina laptele, insa acest lucru este aproape imposibil. Si chiar sa fie posibil acest lucru, cu siguranta respectivele substante nu ar afecta copilul.

Un alt mit spune ca femeile care se opereaza pentru a-si mari sanii nu mai au voie sa stea la soare o perioada indelungata de timp. Ei bine, aici trebuie mentionat faptul ca medicii le recomanda femeilor sa nu se mai expuna la soare aproximativ 4 saptamani din momentul interventiei, dupa care pot sa faca plaja oriunde insa doar cu expunere moderata.

In schimb, solarul este contraindicat, pentru ca cicatricile trebuie sa fie protejate si acoperite, pentru ca in caz contrar se pot decolora si vor fi mult mai vizibile.

Alte femei au auzit mituri conform carora nu au voie sa calatoreasca cu avionul imediat dupa efectuarea unui implant mamar. Cu siguranta aceasta informatie este total eronata, pentru ca se poate zbura cu avionul inca din primele zile de dupa operatie. Femeile care au fost supuse unei asemenea interventii chirurgicale si care zboara cu avionul, nu se expun niciunui pericol.

Exista si femei care si-ar dori sa opteze pentru implanturi mamare, insa care se tem de faptul ca pot dezvolta cancer mamar. Ei bine, acesta este inca un mit, pentru ca femeile care au sanii mariti nu sunt expuse unui risc crescut de cancer mamar.

Alte femei au auzit ca aceste implanturi mamare s-ar efectua cu laser, iar unele privesc cu ochi buni aceasta informatie, in timp ce alte femei sunt sceptice. Tot ce conteaza referitor la acest lucru este ca si acesta este un alt mit.

Operatiile de implant mamar se realizeaza doar cu bisturiul, iar dupa ce se va vindeca locul, va ramane o mica cicatrice.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute mituri aparute odata cu trecerea timpului despre implanturile mamare, iar foarte multe femei s-au temut sa isi mareasca sanii datorita acestor mituri.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply