Share Button

Microsoft Lumia 535Nokia Lumia 520 a reprezentat un smartphone la un pret accesibil si excelent, fapt datorat calitatilor sale. Asadar el a devenit extrem de rapid cel mai popular terminal Windows Phone care a fost fabricat vreodata.

Lumia 530 care reprezinta succesorul sau a avut numeroase probleme si a reusit sa se ridice la standardele impuse atat de critici, cat si de piata de consum. Din fericire, compania Microsoft au lansat un nou model, anume Lumia 535. Acesta este un smartphone care pare a fi un succesor mult mai bun si mult mai demn de reputatia modelului predecesor – Lumia 520.

Pentru a proteja cele doua bijuterii produse de compania Microsoft, cel mai indicat ar fi sa achizitionati accesorii compatibile menite sa mentina telefonul in conditii bune. Asadar, cel ma bine ar fi sa cumparati accesorii precum folii de protectie sau huse Nokia.

Dupa cele observate, am putea spune ca Microsoft inca isi continua modul de ambalare a dispozitivelor Lumia. Asadar puteti observa cu usurinta ca Microsoft Lumia vine ambalat intr-o cutiuta destul de mica si foarte colorata. In aceasta cutie veti gasi incarcatorul, bateria, manulalul de utilizare si, evident, deviceul. Dupa cum puteti vedea, pachetul unui Nokia Lumia nu contine casti sau cablu USB, insa nu trebuie sa va plangeti luand in calcul pretul la care este vandut.

La fel ca si alte dispozitive, noul Lumia este disponibil in mai multe versiuni printre care cele mai importante sunt: Single SIM si Dual SIM. De asemenea, Lumia prezinta un procesor Qualcomm Snapdragon 200 de 1.2 GHz si cu patru nuclee, un mic procesor grafic Adreno 302 si 1 GO memorie RAM. In ceea ce priveste spatiul de stocare, telefonul prezinta 8 GO memorie interna care ar putea fi extina pana la 128 GO cu ajutorul unei cartele microSD.

Display-ul utilizeaza un panou IPS LCD cu dimensiunea de 5 inch si care prezinta peste un milion de culori si o rezolutie de 540×960. De asemenea, densitatea pixelilor este de 220 pct per inch. Sticla Gorning Gorilla Glass 3 protejeaza display-ul. Totodata, ecranul dispune de un control total prin senzorul de lumina ambientala cu ajutorul caruia se poate mari sau micsora luminozitatea.

Sunt prezentate anumite imbunatatiri si pentru lizibilitatea imaginii in lumina solara. Din puct de vedere al design-ului Microsoft Lumia 532 masoara circa 140.2 mm in lungime, in latime 72.4 mm, iar in grosime doar 8.8 mm. Greutatea sa este doar de 146 grame.

Acest prototip este un smart device de dimensiuni medii ce pot fi foarte simplu de manevrat. In cazul in care mainile dumneavoastra sunt mici, va fi  destul de dificil sa il utilizati doar cu o singura mana. Telefonul prezinta o camera principala de 5 megapixeli, blit si autofocus. Aceasta poate inregistra video un continut pana la 480 p cu 30 cadre/secunda.

Camera secundara, adica cea frontala, prezinta aceeasi rezolutie de 5 megapixeli si este foarte buna atat pentru conferintele video, cat si pentru selfie-uri. Dispoztitvul dispune, de asemenea, de Bluetooth, USB, Wi-fi si GPS.

There are no comments.

Leave a Reply