Share Button

iphone7-desi-nu-este-perfect-respecta-promisiunile-appleLinia Apple iPhone, cu o vechime de aproape 10 ani, a ajuns in sfarsit la pubertate. Esti interesat de reparatii iPhone la cele mai inalte standarde de profesionalism? Intra pe Service-Gsm.ro.

Ca si adolescentii care se confrunta cu schimbari subtile la nivel anatomic, iPhone 7, introduce cateva schimbari, care la prima vedere ar putea parea cel putin ciudate. O data cu renuntarea la headphone jack, s-a facut un pas important in schimbarea de design, planuita de ceva vreme, de catre cei de la Apple. In acelasi timp, butonul Home a fost schimbat si el, cu unul virtual.

Pentru clientii Apple, aceste schimbari creaza alegeri dificile. In timp ce isi fac upgrade la noile modele de iPhone-uri, multi dintre fanii Apple se intreaba daca mai merita sa faca trecerea catre un nou device, tinand cont de faptul ca acesta nu mai dispune de headphone jack.

Multi dintre acestia prefera sa-si pastreze mai vechiul iPhone 6 sau daca nu il au inca, sa faca upgrade la acest model. iPhone 6 este inca un telefon foarte bun, cu camere foto exceptionale si are avantajul ca dispune de headphone jack.

Totusi, dupa scurte teste ale iPhone 7 si ale fratelui sau mai mare iPhone 7 Plus, se pot observa cu usurinta urmatoarele aspecte:

• Desi este iritant sa nu ai la dispozitie jack-ul pentru casti, constatam ca Apple l-a indepartat pentru a face loc unor baterii mai mari si cip-uri mai puternice, dar si pentru a face iPhone-ul rezistent la apa.
• iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt foarte rapide – mai mult decat dublul performantei intalnite pe iPhone 6, iar camerele foto produc imagini superbe, in culori vii.
• Durata de viata a bateriei s-a imbunatatit si ea.

Probabil ca dupa o vreme, utilizatorii se vor obisnui si cu lipsa headphone jack-ului, mai ales atunci cand vor constata acest salt de performanta. Apple a introdus pentru acest model de smartphone si o pereche de casti wireless noi, asa numitele “Air Pods”. Acestea au o calitate de constructie superioara si se aud la fel de bine ca si unele cu fir.

Cea mai vizibila schimbare la noul iPhone este viteza de raspuns. Beneficiind de procesoare mai puternice, orice aplicatie sau orice gest – de la simplul switch intre aplicatii pana la actiunea de deschidere a camerei – se simt si sunt intr-adevar mult mai rapide ca pe iPhone 6.

Folosindu-se benchmark-ul GeekBench de exemplu, se poate constata o crestere a performantei de pana la 39-40%, fata de iPhone 6s si 114-115% fata de iPhone 6 simplu.

Cei care au cumparat iPhone 6 anul trecut probabil ca vor sari peste acest upgrade, dar noi va putem asigura ca acest model este intr-adevar mult mai performant. Apple a imbunatatit si camerele, desi cea principala dispune tot de un senzor de 12 megapixeli.

Diferenta este ca acum ambele camere dispun de stabilizare optica a imaginii, iar modelul 7 Plus, are si o camera secundara, pe partea din spate. Cele 2 camere de pe spate functioneaza impreuna, pentru a focaliza mai bine subiectul din fotografie.

There are no comments.

Leave a Reply