iPhone 6s – Cea mai frumoasa capcana de la Apple

0 Shares
0
0
0

iPhone 6s - Cea mai frumoasa capcana de la AppleCel mai nou model de iPhone face foarte grea pentru useri trecerea la un alt model – dar este asta ceva gresit?

Daca folosesti deja un iPhone, sunt sanse mari sa iti cumperi candva, altul. Daca nu modelul asta, atunci cu siguranta modelul urmator. De ce? Pentru ca iPhone reprezinta cea mai “ingenioasa” capcana, daca putem sa-i spunem asa, de la inventarea Facebook-ului incoace.

Sa o numim o “capcana fericita”. Cei mai multi utilizatori isi iubesc iPhone-urile deoarece sunt simple si folositoare. Dar cu fiecare aparitie de iPhone, Apple face din ce in ce mai grea trecerea la un nou device. 6s este cel mai “lipicios” iPhone care a aparut pana acum, pur si simplu nu te mai poti desparti de el.

Fara indoiala, in decursul timpului Apple a produs si device-uri nu asa demne de luat in seama, dar nu este si cazul acesta, mai ales ca vine si in culori rose-gold! Dar nu este asta singurul motiv, care ne face sa ni-l dorim. Cel mai mic secret al smartphone-urilor de la Apple, mai ales cand vorbim despre varfurile de gama, este faptul ca impartasesc cam acelasi hardware.

Toti avem un smartphone cu ecran de inalta rezolutie si un reader de amprente. Camera este si ea cam aceeasi pe mai toate modelele high-end, cel putin asa reiese din teste. Apple ofera facilitati asa cum ar fi 3D Touch, dar dupa folosirea unui iPhone 6, cu greu putem considera noul tip de ecran responsiv, un must have-cel putin pana in momentul cand noile softuri vor dovedi asta.

Cumpararea unui iPhone este de fapt procurarea unui bilet de aur catre taramul Apple, unde toate beneficiile si gadget-urile unei vieti moderne ne asteapta, pentru a o face pe aceasta din urma, mai usoara.

Chaturile tale se vor bucura de aplicatia iMessage, pozele din vacante vor fi pastrate in siguranta in iCloud, acolo unde de altfel iti vei cumpara si joculetele sau alte aplicatii, iar muzica si filmele vor fi gasite intr-un loc foarte placut si primitor, reprezentat de iTunes.

Foarte putine aplicatii si servicii de la Apple pot fi gasite si pe alt tip de device-uri sau telefoane de la alti producatori. A incerca sa te muti pe alt device, este ca si cum ai impacheta totul si te-ai muta in alt oras sau in alta tara. Asta ar putea fi destul de usor daca ai fi singur, dar iPhone este in acelasi timp si o retea sociala, asa cum este si un telefon.

Pentru a-i aduce cu tine intotdeauna pe toti de care iti pasa, trebuie sa-ti iei si iPhone-ul cu tine. Exista cazuri cand persoane care au incercat sa se mute de exemplu pe un device cu Android, dar au inceput sa experimenteze probleme cu expedierea mesajelor intre diferite aplicatii, mesajele pur si simplu se pierdeau, asa ca s-au intors inapoi la Iphone in mai putin de o saptamana.

Apple a “batatorit” deja de cativa ani acest drum care te face sa nu mai renunti la propriile device-uri, iar asta s-a dovedit o strategie de bussines geniala, cel putin pana acum. Pentru cel mai bun service iPhone Bucuresti, va sugeram sa intrati pe ServiceGsm.ro .

0 Shares