Hotel Sasca Montana – hotel de vip muzical

Hotel Sasca Montana – hotel de vip muzical

0 Shares
0
0
0

Pe lângă rafinamentul și eleganța camerelor unui hotel Sasca Montana, există o listă întreagă de oferte și servicii pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate.

Ca parte a unui hotel de 5 stele, cea mai mare provocare a hotelului ROCKER’s Inn Boutique Hotel & SPA este de a transforma oaspeții în protagoniștii celei mai bune experiențe vip rock, indiferent dacă vin aici ca oaspeți de agrement sau de afaceri.

Ca supliment pentru o relaxare optimă, ROCKER’s Inn Boutique Hotel & SPA îți oferă unul dintre cele mai bune centre spa la munte, unde te poți bucura de un circuit termal complet și tratamente de înfrumusețare relaxante cu echipamente tehnice de ultimă generație.

Beneficiind de o locație privilegiată între munți, ROCKER’s Inn Boutique Hotel & SPA este cea mai bună alegere pentru oaspeții care au exclusivitatea unui hotel de 5 stele, pentru organizarea de evenimente pentru companii sau petreceri private sau doresc să sărbătorească o nuntă într-un cadru incomparabil.

Eleganța unui hotel Sasca Montana și farmecul camerelor muzicale transformă fiecare eveniment într-unul unic, care nu este uitat cu ușurință. De câte ori ai visat să-ți faci un cadou, unul pe care nu-l vei uita niciodată și pe care-l vei merita? Există momente unice în viață, iar experiența de a sta la un hotel de lux precum ROCKER’s Inn Boutique Hotel & SPA este, fără îndoială, una dintre ele.

Hotel Sasca Montana – hotel de vip muzical

Vacanțe de vis la hotel Sasca Montana

Vacanțele într-un hotel Sasca Montana de 5 stele sunt o experiență pentru toate simțurile. Poți petrece în camere de vis, cu muzica preferată și tot confortul imaginabil, până la spa-ul privat și jacuzzi pe propria terasă a hotelului, la soare. În hotelul de 5 stele nu există două camere asemănătoare.

Fiecare cameră de cazare are o semnătură individuală, și anume, blues room, ghotic room, british pop, flower power, folk room, grunge room, Hard Rock room, Heavy Metal room, Industrial room, Jazz room, Progressive room, Phychedelic room, Punk room, Reggae room, Rock n Roll room, Soul room.

Dotări suplimentare, cum ar fi un TV cu ecran plat, baia modernă, saună privată și multe altele subliniază caracterul luxos al hotelului. Detaliile echipamentului, cum ar fi un aparat de cafea Nespresso, conexiunea W-LAN, balcon, minibar și telefon cu linie directă sunt standard în hotelurile de 5 stele. Personalul îți va citi dorințele din ochi, iar programul culinar gourmet de tip sharing food este un moft rar întâlnit.

Vacanță romantică într-un hotel de 5 stele

Fie că sunteți o pereche îndrăgostită, căsătoriți și fericiți de mulți ani, un hotel Sasca Montana de 5 stele vei găsi un cadru perfect pentru o vacanță romantică în fața unui cadru montan înalt. Lasă-te răsfățat de camerele exclusive, conform stilului muzical preferat și bucură-te de cea mai frumoasă vacanță autohtonă.

Patul mare și confortabil din camera personalizată într-un anumit stil muzical, jacuzzi pe terasă și șezlonguri îți spune că hotelul de cinci stele nu lasă nimic la voia întâmplării.

Într-o vacanță exclusivistă, într-un hotel Sasca Montana de 5 stele, poți combina relaxarea și activitățile în aerul proaspăt de munte, cu viața de lux într-un complex hotelier exclusivist.

0 Shares