Share Button

Functionalitatea armelor airsoftArmele Airsoft sunt ideale pentru aventuri pline de actiune si au un lucru in comun- ofera realism in aspect si manipulare si, in acelasi timp, siguranta in utilizare. Modul lor de lucru poate fi diferit.

Pistoalele Airsoft sunt disponibile in diferite versiuni si functioneaza in conformitate cu urmatoarele principii:

  • Federdruck
  • Electric
  • Presiunea gazului

Toate cele trei forme au avantajele lor, iar fanii airsoft pot decide ce varianta este cea mai potrivita pentru scopurile lor. Cu toate acestea, toate cele trei au in comun faptul ca nu cauzeaza daune majore sau leziuni care pun viata in pericol atunci cand sunt utilizate corect.

Aceste arme specifice airsoft sunt adesea denumite arme airsoft cu arc (Spring inseamna „arc spiralat”). Cu aceasta arma airsoft, utilizatorul blocheaza arcul elicoidal cu mana. Presiunea aerului care apare la apasarea declansatorului si eliberarea arcului, impinge glontul din arma.

Dupa lovitura, arcul trebuie tensionat din nou cu mana. Datorita metodei de incarcare manuala relativ complexa, nu exista arme semi-automate sau complet automate de airsoft care sa functioneze doar cu presiunea arcului.

In varianta electrica , un motor mic este incorporat in arma airsoft, care la randul sau este alimentat de o baterie sau o baterie reincarcabila. Pistolul electric airsoft este de asemenea echipat cu un arc. Functionalitatea poate fi impartit in doua faze:

  • Faza 1: Motorul tensioneaza arcul elicoidal la apasarea declansatorului.
  • Faza 2: Arcul este eliberat din nou si apasa un piston inainte de indata ce declansatorul a fost complet apasat. Aerul comprimat rezultat trage munitia din arma.

Exista trei tipuri de arme electrice airsoft:

Pistol electronic automat (AEG)- Cu o arma de airsoft complet automata, procesul de tragere se repeta atata timp cat utilizatorul tine declansatorul apasat. In acest fel, tragatorii pot trage mai multe gloante pe secunda. Intre timp, exista chiar si versiuni de arme replici airsoft complet automate ale numeroaselor pusti de asalt cunoscute.

Cumparatorii ar trebui sa retina, totusi, ca armele de aer conditionat care depasesc o valoare energetica de 0,5 jouli pot sa nu traga complet automat.

Pistol electric semi-automatizat (SAEG)- Dupa cum sugereaza si numele, aceasta este doar o versiune semi-automata a armei electronice airsoft. Aici se trage o singura minge pe fiecare declansare.

Electric Blow Back (EBB)- O lovitura inapoi este simulata folosind piese si arcuri incorporate suplimentare, care copiaza functia unei arme reale. Lovitura inapoi nu este nici pe departe atat de puternica ca cea a unei arme adevarate.

Pistolele cu gaz airsoft folosesc in mare parte presiunea gazului propulsor pentru a trage munitia din pistol. Urmatoarele tipuri de gaz sunt adesea utilizate:

  • Propanul, cunoscut si sub numele de gaz verde in contextul armelor airsoft
  • Gaz rosu, care genereaza si mai multa presiune decat gazul verde
  • dioxid de carbon
  • presiune ridicata a aerului
  • Co 2 capsule

Pentru a asigura alimentarea cu gaz, aceste tunuri airsoft au o magazie de gaz care, daca este necesar, trebuie sa fie reumpluta cu o sticla externa de gaz sau sa fie introdusa o capsula Co2 . O forma speciala este asa-numita arma Airsoft Gas Blow Back (GBB) . Aici este imitata miscarea de alunecare a unei arme reale.

There are no comments.

Leave a Reply