Share Button

Ce ceas să alegi pentru propriul stil?Ceasul de mână este un accesoriu care poate spune multe despre purtător. Acesta este definit de anumite caracteristici și are și o funcție importantă, aceea de a fi la modă, de a obține un look modern care va reflecta stilul de viață pe care îl ai.

Pentru ca un ceas să fie absolut potrivit, acesta trebuie să reflecte și stilul purtătorului, nu numai să fie la modă sau să se asorteze ținutei pe care o ai. Pentru a alege ceasul care să se potrivească stilului pe care îl ai, alege un model care să te definească, un model care să te reprezinte. Iată ce alegeri poți face în funcție de stilul pe care îl ai.

Ceasul potrivit pentru bărbații aventuroși

Un bărbat aventuros, care poartă costume elegante doar atunci când ocazia o impune, iar îmbrăcămintea preferată este costumul sport și hanoracul, în picioare având tot timpul ghete de drumeție, un astfel de bărbat este unul care are un stil sportiv, activ. Pentru un astfel de stil este potrivit un ceas sport, de inspirație militară, acel ceas cu cadran vizibil și cu o rezistență aparte.

Este vorba de un ceas puternic, robust, însă în același timp stilat. Poți alege fie un ceas cu brățară metalică, fie un ceas cu curea din nailon, aceste alegeri fiind potrivite și pentru condiții extreme, atunci când activitatea fizică este una intensă.

De asemenea, sunt de preferat ceasurile care au o durată de viață îndelungată, iar cadranul este mare, cu elemente luminoase. În cazul în care ai un stil mai jucăuș, poți alege un ceas într-o culoare diferită de clasicele negru, maro sau gri: verde, albastru, galben, kaki.

Ceasul potrivit pentru bărbații activi

O altă abordare a unui stil asemănător este stilul sportiv care caracterizează bărbații activi. Este vorba despre cei care preferă întotdeauna o pereche de sneakers în locul pantofilor și un trening sau un hanorac în locul pantalonilor eleganți sau al sacoului, iar pentru aceștia este potrivit orice ceas care să reflecte stilul sportiv, nu unul elegant cu curea din piele sau un ceas cu elemente prețioase.

Dacă te caracterizează acest stil, vei putea alege un ceas ușor, simplu, dar puternic și rezistent. Alege o curea din plastic, rășină sau un ceas cu cureaua din nailon, așa cum este  ceas Seiko 5 Automatic SNK805K2 , acestea fiind cele mai rezistente alegeri în caz de accidente neprevăzute în timpul antrenamentelor sportive.

Confortul este primul criteriu pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi un ceas potrivit acestui stil. În ceea ce privește mecanismul de funcționare, alege un ceas cu cuarț, deoarece acestea sunt ușoare și rezistente, pe lângă cele mecanice care nu folosesc bateria pentru a funcționa, acestea din urmă fiind grele, însă mai fragile decât cele cu cuarț.

Ceasul potrivit pentru un stil lejer, relaxat

Dacă ești tipul de persoană care alege întotdeauna ținute casual pentru lejeritatea pe care o oferă acestea, este indicată alegerea unui cronograf – un ceas deosebit, cu funcții multiple și un aspect rafinat. Poți alege o variantă de cronograf cu curea de piele, nu numai pentru aspectul fin și ușor al acesteia, ci și pentru posibilitatea de asortare la ținute casual diverse,

There are no comments.

Leave a Reply