Share Button

Duelul carcaselor iPhone 6 – Spigen Tough Armor Case vs. Incipio DualPro ShineAtunci cand spunem iPhone 6 sau numele oricarui smartphone de ultima generatie, ne gandim inevitabil si la accesorii gsm.

Niciun smartphone de tipul acesta nu poate functiona la capacitate maxima fara accesorii gsm. De aceea, daca doriti sa achizitionati astfel de accesorii gsm, va invitam sa aruncati o privire pe Accesoriigsm.ro.

In continuare, va vom prezenta doua dintre carcasele pentru iPhone 6, care merita achizitionate.

Spigen Tough Armor Case

Haideti sa aruncam o privire asupra uneia dintre cele mai dure carcase pentru iPhone 6, Spigen Tough Armor Case.

Design

Spigen Tough Armor Case este surprinzator de subtire, avand in vedere protectia pe care o ofera. Aceasta prezinta un design in doua straturi, un miez TPU in interior (care impiedica cadrul exterior sa zgarie telefonul) si un cadru exterior din policarbonat.

Cu toate acestea, in ciuda faptului ca este destul de subtire, luand in considerare capacitatile sale, aceasta adauga ceva grosime, masurand 3.75 x 1.0 x 7.0 inci si cantarind 140 de grame. Datorita finisajului interior moale, instalarea si demontarea carcasei se face foarte usor.

Spigen Tough Armor Case vine in patru variante diferite de culoare: bronz, negru-satin, negru-neted si culoarea sampaniei. Aceasta carcasa este compatibila cu folii de protectie.

Protectie

Spigen Tough Armor Case ofera o buna protectie pentru iPhone-ul dumneavoastra, datorita tehnologiei de aer capitonat, ceea ce inseamna ca socul este absorbit si se disperseaza prin miezul TPU. Carcasa ofera protectie impotriva cazaturilor de la inaltimi maxime de 1.8 metri. Ecranul este lasat expus, insa „buza” carcasei este un pic mai mare, astfel incat poate proteja ecranul, insa, este recomandat sa achizitionati o folie sau un ecran de protectie pentru a fi sigur.

Acces

Carcasa are decupaje pentru acces usor la porturi, butoane, camera si conectorul dock. In partea din spate a carcasei, puteti gasi un decupaj circular pentru a arata logo-ul Apple (aceasta zona se poate zgaria foarte usor). Aceasta carcasa reuseste sa aiba un aspect solid, elegant, oferind, in acelasi timp, suficienta protectie pentru aproape orice daune cosmetice sau chiar mai grele.

Incipio DualPro Shine

In trecut, carcasele Incipio erau ok, nimic impresionant, insa DualPro tinde sa schimbe aceasta perceptie.

Design

Design-ul carcasei Incipio DualPro Shine este destul de unic, folosind doua straturi, in loc de unul, fiecare cu propriul stil si rol.

Primul strat este un strat din cauciuc, special pentru absorbirea socurilor, iar invelisul exterior este realizat din policarbonat, oferind un finisaj din aluminiu mat. Pentru a instala carcasa, tot ce trebuie sa faci este sa introduci iPhone-ul in stratul de cauciuc si apoi sa apesi pe stratul de plastic din spate.

Un aspect surprinzator despre Incipio DualPro Shine se refera la faptul ca, desi dispune de doua straturi, aceasta nu este foarte voluminoasa, masurand 5.65 x 2.88 x 0.45 inci si cantarind 45 de grame.

Protectie

Fiecare dintre cele doua straturi de pe Incipio DualPro Shine are propriul rol. Stratul de interior este rezistent la intinderi si rasuciri, iar cel exterior furnizeaza protectie impotriva zgarieturilor.

There are no comments.

Leave a Reply