Descriere Mauritius

0 Shares
0
0
0

Toate persoanele care isi doresc o vacanta de neuitat, ar fi indicat se gandeasca la o cavanta in Insulele Mauritius, asa ca ar putea solicita chiar o oferta vacanta Mauritius, de la una din agentiile de turism cunoscute.

Pentru a afla toata lumea mai multe informatii despre Mauritius, in cele ce urmeaza vom face o scurta descriere a insulei.

Asadar, Mauritius este o insula care se regaseste in largul coastelor continentului Africa, are o suprafata de 2040 km patrati, si se afla in partea de sud – vest a Oceanului Indian, la o distanta de aproximativ 900 de kilometri de Madagascar.

Clima de pe insula este una tropicala, iar temperaturile medii sunt de 23 de grade Celsius in zona litoralului marii, si de 20 de grade Celsius in zona podisului central. In timul sezonului ploios care tine de prin noiembrie si pana prin aprilie, precipitatiile sunt insemnate.

Aceasta insula, alaturi de Reunion si Rodrigues face parte din Insulele Mauritius, care reprezinta un arhipelag ce a luat nastere in urma eruptiilor vulcanice subacvatice.

Aceasta insula Mauritius despre care am discutat pana acum, s-a format in jurul unui platou central, cu varul Piton care este cel mai inalt de la Petite Riviere Noire, avand altitudinea de 828 m.

Capitala si totodata cel mai mare oras al insulei este Port Louis, oras care se gaseste in partea de nord-vest a insulei, care apoi are si alte orase importante precum Curepipe, Quatre Bornes, Quartier Militairem Phoenix, Vacoas, Rose-Hill sau Beau-Bassin.

Insula este cunoscuta pentru frumusetile sale naturale deosebite, motiv pentru care este atat de des vizitata de catre turisti. Pe aceasta insula se gasesc unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, dar totodata trebuie sa amintim si minunatele peisaje montane si urbane unde se gasesc temple hinduse, moschei, biserici si nu in ultimul rand, pagode budiste.

Capitala insulei este un oras multicultural, si este impartita in cinci zone: Hindusa, Islamica, Crestina, Chineza si Creola, motiv pentru care atrage o multime de turisti anual.

In centrul orasului se poate observa numarul mare al cladirilor in stil colonial, care au o valoare istorica, dar pot fi vazute si cladiri religioase, cum ar fi de exemplu Moscheea Jummah ce dateaza de la mijlocul secolului 19 si care totodata este cea mai mare de pe insula.

Aceasta are un amestec de stiluri arhitectonice indiene, creole si islamice. De precizat este faptul ca aici mai exista si alte puncte de atractie, cum ar fi de exemplu Catedrala St. James, Catedrala St. Louis, sau chiar si Monumentul Marie Reine de la Paix, care atrage o multime pelerini si care ofera privelisti frumoase asupra orasului.

Ei bine, pentru cei care isi doresc o vacanta de vis in aceasta insula, Hotel Constance Prince Maurice Villas 5* poate reprezenta cea mai buna solutie pentru o cazare perfecta.

Turistii care se cazeaza in acest hotel beneficiaza de o serie importanta de facilitati, precum sala de fittnes, centru wellnes, spa, terasa, bar, gradina, biblioteca, wifi gratuit in camere, plus o multime de alte facilitati, pentru o sedere de vis.

Asadar, Mauritius poate reprezenta destinatia ideala de vacanta pentru persoanele care isi doresc sa se relaxeze dupa o perioada solicitanta la job.

0 Shares