Share Button

Ce este mezoterapia profesionala?Mezoterapia reprezinta un procedeu care se realizeaza cu ajutorul unui aparat profesional de mezoterapie, si care consta in injectarea unor cantitati mici de substante necesare pentru piele.

Aceste substante sunt vitamine, acid hialuronic, antioxidanti si agenti homeopatici. Un amaununt foarte important de precizat in legatura cu acest procedeu numit mezoterapie profesionala este acela ca procedeul are beneficii si efecte spectaculoase atat in ceea ce priveste eliminarea celulitei, cat si in ceea ce priveste scaderea in greutate. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca mezoterapia profesionala are efecte spectaculoase impotriva imbatranirii pielii.

In legatura cu mezoterapia, trebuie precizat faptul ca aceasta poate fi aplicata si asupra corpului, si asupra fetei. In cazul in care discutam despre tratamentul de mezoterapie faciala, trebuie precizat faptul ca un astfel de tratament este binevenit oricand, si completeaza cu succes curatarea tenului prin microabraziune.

Acest procedeu nu agreseaza pielea, si are efecte rapide de hidratare si revigorare a tenului. De precizat este faptul ca un procedeu de mezoterapie faciala profesionala se desfasoara pe durata a 4-6 sedinte, care dureaza undeva la 15 minute sedinta.

In ceea ce priveste mezoterapia profesionala corporala, trebuie precizat faptul ca un astfel de tratament se intinde pe durata a 8 – 10 sedinte, iar o asemenea sedinta dureaza aproximativ 30 de minute.

Un amanunt foarte important de precizat este acela ca sedintele de mezoterapie, indiferent ca discutam despre mezoterapie corporala sau mezoterapie faciala, trebuie efectuate la o distanta de cateva zile una de cealalta.

De regula insa, tratamentele se vor stabili pentru fiecare caz in parte, in functie de pacient sau pacienta, in functie de varsta avuta de catre acesta/aceasta, dar si in functie de problemele de sanatate si de evolutie.

Nu trebuie uitat nici faptul ca substantele active care se folosesc in cadrul unui astfel de tratament fara ace sunt de regula substante care se regasesc in organismul uman, substante a caror cantitate scade odata cu trecerea timpului. Aici putem sa discutam despre acidul hialuronic de exemplu.

Persoanele care isi doresc sa urmeaze un astfel de tratament, indiferent ca discutam despre mezoterapie faciala sau corporala, trebuie sa stie ca rezultatele nu se vor lasa foarte mult timp asteptate. Se spune ca rezultatele mezoterapiei incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta din cadrul tratamentului.

Efecte secundare tratamentul nu are, insa pot aparea mici vanatai, insa acestea vor disparea in doar cateva zile. Pentru accelerarea procesului de indepartare al vanatailor se poate administra un medicament cu efect homeopat, iar astfel in maxim 48 de ore vanataile  vor disparea.

Important de precizat este faptul ca rezultatele unui tratament de mezoterapie profesionala apar rapid si sunt de lunga durata.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cam cele mai importante detalii care trebuiesc prezentate in legatura cu tratamentul numit mezoterapie profesionala. Persoanele care isi doresc sa scape cat mai rapid de celulita, vergeturi, riduri si alte mici imperfectiuni, pot in orice moment sa opteze pentru un astfel de tratament, care are rezultate spectaculoase inca de la finalul primei sedinte de tratament.

There are no comments.

Leave a Reply