Share Button

Ca orice serviciu oferit clienților, și firmele de web design au atât avantaje, cât și dezavantaje de care trebuie să țineți întotdeauna cont, atunci când urmează să începeți o nouă colaborare.

Dar despre aceste dezavantaje vom discuta astăzi, pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru afacerea dumneavoastră.

Costuri destul de ridicate

Unul dintre cel mai mare dezavantaj în ceea ce privește o firmă de web design îl reprezintă prețul piperat. Taxele, salariile angajaților, întreținerea spațiului sunt doar câteva dintre costurile pe care la are o astfel de agenție.

Tocmai de aceea, o colaborare cu o astfel de echipă necesită o investiție mult mai mare raportat la colaborarea cu un PFA (persoană fizică autorizată). Cu toate acestea, cel mai bine este să cercetați piața pentru a vă forma o părere în legătură cu taxele firmelor.

Preturile diferă foarte mult de la firmă la firmă, în funcție de mai multe criterii astfel că este posibil să găsiți o echipă, mai puțin cunoscută, dar la un preț mult mai accesibil. Trebuie doar să căutați. 

Strategia folosită 

Deși poate părea greu de crezut, sunt firme de web design care aplică aceeași strategie pentru orice client, tocmai pentru a-și ușura munca. Lipsa de creativitate dar și de noutate vă pot pune bețe în roate mai ales dacă vă doriți o viziune diferită pentru afacerea dumneavoastră.

Mai ales dacă vă doriți să aveți un timp scurt la dispoziție dar și un buget redus, nu este de mirare dacă veți obține un site mai puțin profesional și inovativ.

Timpul de livrare al site-ului

Dacă doriți să colaborați cu o firmă cunoscută și foarte căutată, trebuie să știți că timpul de livrare este unul destul de mare. Multitudinea de clienți cu proiecte ce trebuie finalizate dar și prioritizarea acestora reprezintă un mare minus.

De aceea, este important să discutaţi cu firma din timp pentru a vă finaliza proiectul într-un timp util. Mai ales dacă aveţi un deadline bine stabilit, nu uitaţi să ţineţi cont şi de acest detaliu.

În concluzie, sperăm ca acest articol vă poate veni în ajutor, mai ales dacă aţi decis crearea unui site sau actualizarea paginii web pe care o deţineţi.

Este foarte important să ţineţi cont de punctele precizate mai sus, pentru a nu vă crea neplăceri în timpul colaborării dumneavoastră. În plus, acest dezavantaje vă pot veni în ajutor dacă ştiţi să le gestionaţi.

There are no comments.

Leave a Reply