De ce sa cumparam laptopuri second hand?

0 Shares
0
0
0

De ce sa cumparam laptopuri second hand?Unul din cele mai mari avantaje pe care le are un laptop este mobilitatea. Nu sunteti legati de cabluri si de fire ca la un desktop. Singurul cablu care va mai tine uneori legat de o priza este acela de alimentare.

Laptopul are si el o baterie ce ar trebui reincarcata. Bateria noua de laptop tine undeva pana la cel mult trei ore de utilizare si cea de pe un laptop second hand va tine undeva la doua ore.

In cazul in care aveti norc sa cumparati un laptop second hand a carui baterie nu a fost utilizata sunteti norocosi cu adevarat.

Ca si dezavantaj important vor spune ca raportul intre pret si performanta este mult mai mare in comparatie cu o unitate centrala normala. Un laptop care costa 3000 de lei este mai slab decat un desktop de 3000 de lei in ceea ce priveste performanta.

Laptopul este in final un compromis de 100% in favoarea mobilitatii. Renuntati la performante pentru a primi  piese foarte mici care vor fi inghesuite in carcase pe care sa le puteti lua cu voi oriunde in lume.

Din punctul nostru de vedere exista cateva motive pentru a cumpara un laptop care este nou si mai multe motive pentru a va achizitiona unul la mana a doua.

Daca sunteti un gamer care are nevoie de un laptop in mod sigur nu veti avea nicio problema in a da 6000 de lei pe un laptop special de gaming care sa mearga in jur de un an dar care sa va asigure posibilitatea de a putea rula jocurile la rezolutie maxima.

Putem spune aici de asemenea, si de cei care vor stabilitatea Macurilor, cum ar fi designerii si oamenii care lucreaza pe salarii mari si isi permit sa cheltuie mult pe un laptop.

Daca va cumparati un laptop la mana a doua veti cumpara exact ce va trebuie pe moment. Am mai spuns ca produsele la mana a doua sunt in general pentru oamenii inteligenti care nu vor sa dea banii numai pentru a putea avea un obiect nou. De ce sa cheltuim mai mult decat ar fi necesar? Daca aveti nevoie de laptopuri la mana a doua puteti gasi cu 700 de lei si veti scapa onorabil.

Daca intrati in magazinele online sau offline veti vedea ca laptopurile care sunt tuilizate la multimedia sunt mai pretentioase si pot sa ajunga si la 2500 de lei daca sunt noi. Pentru ce sa dati atat pe un laptop nou daca aveti posibilitatea de a lua unul la mana a doua.

Tehnologia are tendinta de a se devaloriza cu viteza cu care si avanseaza. In cazul in care veti alege un laptop la mana a doua veti pierde mai putini bani decat daca va cumparati unul nou.

Daca sunteti genul acela de utilizator care aveti obiceiul de a sta tot timpul pe Facebook sau pe YouTube si va mai uitati uneori la un film, clar veti avea nevoie de un laptop la mana a doua si acesta va va fi mai mult decat util.

0 Shares